Gel de dus exfoliant Balea cu mar si scortisoara

Buna fetelor,

Incerc, pe cat posibil, sa ma tin de blog, cu tot programul incarcat & co. Asa ca m-a gandit sa fac si eu review-ul acesta, pana nu vine vara si nu mai gasiti nici miros de scortisoara prin DM :))

Vedeta de astazi a fost cumparata la ultima escapada in DM. Dupa cum stiti, DM n-are filiare deschise in toate orasele, eu sunt depaaaaarte tare de asemenea magazine, dar si cand ajung acolo, prapad fac :)

Va zic de la inceput ca acest exfoliant de corp este in editie limitata - editia de iarna, dar am inteles de la fetele din blogosfera ca se gaseste prin magazine la reducere acum.


Ce spun ei: Crema-ulei peeling pentru dus cu miros divin de mar si scortisoara, ofera un aspect improspatat si mai multa suplete. Microparticulele de peeling curata delicat si indeparteaza celulele moarte de pe piele. Substante pe baza de ulei de migdale hranesc pielea, facand-o mult mai delicata.

Ce zic eu: Gurmanda de fire, mi-au sclipit ochii in cap cand am vazut acest prdus la raft, mai ales ca l-am cumparat la inceputul lui decembrie. Deja imi imaginam mirosul de mar, dulce si savuros, pudrat cu scortisoara, dar n-a prea fost sa fie. Ca si balsamul de buze din aceeasi gama, mirosul care primeaza este cel de scortisoara, cu o tenta dulce, dar cu siguranta n-am fost deranjata de acest aspect, fiindca sunt fana scortisoara :)

Culoarea este alba, pare a avea o usoara tenta de sidef, iar textura este densa. Cu toate ca este condiferata a fi o crema-ulei, partea uleioasa n-am vazut-o, dar acest lucru nu i-a stirbit din reputatie. Particulele exfoliante sunt mici, dar cu toate astea, au o putere ridicata de curatare a pielii, si sunt destul de abrazive pentru pielea mea,


Se intinde usor pe piele si este foarte spornic, o cantitate destul de mica e produs fiind necesara pentru a exfolia temeinic corpul. Se clateste cu usurinta si lasa in urma o piele catifelata si moale.

Am folosit acest exfoliant o data la 2 zile, nu am avut nicio problema cu el, nu mi-a provocat nicio iritatie sau vreo neplacere, si nici nu mi-a uscat pielea.

Ingrediente:


Cantitate: 200 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 7-8 lei, dar sunt sanse mari sa-l gasiti la reducere perioada aceasta.

Unde se gaseste: doar in DM, iar din nefericire, nu in toate orasele.

Acesta este al doilea gel de dus exfoliant de la Balea incercat, si cu siguranta nu este nici ultimul, mai ales ca mai am unul care asteapta cuminte in dulapior.

Voi ati incercat acest gel de dus exfoliant?

Kiss Kiss

Share:

12 comentarii

  1. e suuuuper! am scris si eu despre el acum ceva timp si l-am recumparat cand l-am prins la oferta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ti-a placut! stept, poate se extinde dm in toata tara si ajunge si prin orasul meu!

      Ștergere
  2. E tentant...dar nici eu nu am DM in oras si pana ajung intr-un magazin posibil sa dispara :)).
    Mereu cand ajung in DM caut si eu editii limitate :p. Ultima data mi-am luat un gel de dus cu aroma de portocala !!! Adorabil :D
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai am si eu un scrub de la ei in stoc, cu aroma de portocala si mandarina!

      Ștergere
  3. imi plac mult gelurile de dus exfoliante
    sa il folosesti cu placere
    http://albastruintens.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. sa stii ca majoritatea exfoliantelor din dm sunt la fel la efecte, mirosul difera!

      Ștergere
  5. Si eu il am, imi place la nebunie! E pe duca si parca iese mai greu din recipient, insa storc si ultima picatura din el :))

    RăspundețiȘtergere