La ce mai viseaza Claudia # 62 - Lenjerii de pat

Buna fetelor,

Dupa cum v-am mai zis, asa in treacat, in urma cu ceva timp, mi-am pus si eu pirostriile si am intrat in randul doamnelor respectabile. Si am inceput sa primesc cadouri "ca de casa noua" - inainte, in timpul si dupa casatorie.

Si ce credeti voi ca am primit? Lenjerii de pat, de parca luna de miere chiar dureaza o luna si o sa mi-o petrec in pat si doar in pat :))

Asa ca am strans lenjerii cu duiumul, de nu mai incapeam de ele: de la mama, de la soacra, de la nasi, de la bunici, de la neamuri, de pe ici, de pe colo. Am primit de toate felurile - de la cele vechi, ramase ca mostenire din neam in neam, scortoase de nici tot balsamul din lume nu le mai inmoaie, la cele chinezesti - mai ales cele albastre, din care te trezesti dimineata ca un nobil participant la filmul Avatar, de nu se mai duce culoarea de pe pielea ta si de pe pijamale, dar si Lenjerii de pat Pucioasa, cele mai renumite lenjerii din tara noastra, de o calitate superioara.

Lenjeriile de pat bumbac au fost primele pe care le-am bagat in uz. Si am fost foarte multumita de ele - material foarte bun, 100% bumbac, se spala usor, se usuca repede, se potrivesc de minune cu noul nostru pat king size, nu "intra la apa", nu se creponeaza la spalare, nu se decoloreaza.

Am inceput sa am incredere deplina in lenjerii de pat romanesti, asa ca intentionez sa-mi fac un stoc mare de lenjerii, sa le schimb dupa buna mea placere, moi si catifelate, in care sa tot dormi linistit.

Am intrat pe site-ul lor, si deja m-am convins ca vreau multe modele, dar la astea 3 m-am oprit in primul rand, sau mai bine zis la primul salariu:




Voua care va plac ?

Kiss Kiss.


Share:

12 comentarii

  1. cred că lenjeria de pat din a doua poză... în rest, chiar habar n-am pe ce lume trăiesc, iar asta se mai adaugă la alte multe criterii din lista „am stat destul acasă cu părinÈ›ii”

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarul este ca de multe ori te gandesti la o lenjerie de pat cand vrei sa faci un cadou de casa noua...si sunt bine venite, nu? Intotdeauna vrei una noua! :D
    PS: Casa de piatra!!! Poze?? :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place aia cu floricele de la inceput..e primavaratica :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cea din a 2-a poza arata foarte bine. Haha, sa stii ca de curand si eu tot o lenjerie de pat am facut cadou, la un cuplu tinerel. Au fost extrem de incantati, pentru ca au avut ca invitati si colegi de facultate si majoritatea le-au adus jucarii de plus.
    Am intrat pe site si am mai zarit o lenjerie draguta: http://www.lenjeriidepatoutlet.com/Lenjerie-de-pat-POLY-1-1-GRATIS-COD-POLY016-d333.htm

    RăspundețiȘtergere
  5. primele doua sunt pe gustul meu, ultima nu imi prea place

    RăspundețiȘtergere
  6. as vrea sa imi cumpar si eu u ele noi ca primele doua.. dar am prea multe si nu mai am motive.. sper ca intr-un an daca ma mut o sa am un motiv bun..casa noua ..lenjerii noi..

    RăspundețiȘtergere