Review - Lotiune de corp intensiv-hidratanta Elmiplant cu iaurt si bambus

Buna fetelor,

Sambata v-am aratat la empties lotiunea de corp de la Elmiplant, asa ca astazi i-a venit randul sa o discutam mai pe larg, cat detaliile sunt cat mai "la cald":



Ce spun ei:

Ce spun eu: In primul rand, cred ca stiti deja cat de mult imi place mie mirosul bambusului in produsele cosmetice. Cam din acest considerent a fost achizitionata si aceasta lotiune, gandindu-ma ca poate miroase ca gelul de dus cu proteine din orez si bambus de la Elmiplant, un gel de dus tare drag mie. Adevarul e ca nu miroase la fel, dar nu a fost o pierdere.

Mirosul este unul foarte fresh, primavaratic, se simte bambusul in miros, si persista o perioada indelungata pe piele. Eu am folosit lotiunea seara, dupa dus, iar a doua zi dimineata pielea era inca parfumata.

Culoarea este alba si textura de lotiune fina, aerata, care se aplica cu usurinta si intra rapid de tot in piele, asa ca ma pot imbraca imediat dupa aplicare, fara frica sa-mi patez hainele.


Dupa utilizare, pielea ramane parfumata o perioada lunga de timp, frumos parfumata si fina si catifelata, chiar si in sezonul rece, cand pielea noastra are tendinte de deshidratare.

Inca un plus i-am gasit ambalajului -capacul este usor de deschis si de inchis, nu cauzeaza daune unghiilor, ajuta la dozarea usoara si in cantitate ideala a lotiunii si produsul poate fi asezat pe capac, pentru a scoate si ultimul gram de lotiune din el.

De asemenea, produsele de la Elmiplant nu contin parabeni, parafine si coloranti, si au extracte 100% naturale. Lotiunea de fata este recomandata pentru pielea uscata, promite ca hidrateaza intens si se tine de cuvant.

Pentru mine, aceasta lotiune este a treia cumparata din gama si cu siguranta nu va fi ultima, de abia astept sa incerc si produsele noi aparute.

Ingrediente:

Cantitate: 250 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: aprox. 10-12 lei, difera de magazin sau oferta.

Unde se gaseste: in majoritatea magazinelor cu produse cosmetice.

Voi ati incercat lotiunile de corp de la Elmiplant? Care e preferata voastra?

Kiss Kiss.

Share:

14 comentarii

  1. nu mi-am luat inca de la ei ceva..insa am auzit numai lucruri bune despre produsele lor

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai mult mi-ar placea sa-mi aplic crema printr-un masaj facut de altcineva. ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincera sa fiu nu am folosit pana acum niciun produs de corp de la Elmiplant, dar review'ul tau este influentabil (intr-un sens bun) :))) pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. vreau si eu o lotiune de la ei, cea cu capac maro

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am folosit niciodată o loțiune de corp de la Elmiplant dar sună tare bine ce spui tu. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar m-am uitat dupa ea cand am fost data trecuta la cumparaturi si cred ca e urmatoarea pe wishlist, numai sa le mai termin pe astea care le mai am acasa :)
    http://paolaivan.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere