La ce mai viseaza Claudia # 63 - M-am horatat sa ma las de coafeza :)

Buna fetelor, 

Ce-am gasit eu pe Youtube azi? O chestie interesanta, care te ajuta sa te tunzi singura - doar bretonul, varfurile sau in scari. Si am mai aflat ca e de cam vreo 5 ani pe piata, dar eu cred ca traiesc intr-o pestera, sub o piatra, ca pana acum n-am auzit de Creaclip :)


Am vazut ca se gaseste si la noi, au site romanesc, www.creaclip.ro si m-ar tenta si niste protectii pentru unghii, Creanails, dar si acest dispozitiv interesant, ca sa nu ma mai iau eu de doamnele coafeze care nu sttiu sa aproximeze 1-2 cm si ma trezesc cu 10 cm din par decupat :)

Stiati de acest dispozitiv?

Kiss Kiss.

Share:

9 comentarii

  1. Nu esti singura care a aflat de curand de acest dispozitiv. Chiar saptamana trecuta am vazut pentru prima data reclama. Pare interesant produsul, nu stiam ca se gaseste si la noi. ☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu l-as achizitiona pentru varfuri, sa arate si parul meu ca de reclama :)

      Ștergere
    2. Da, pentru varfuri ar merge. Dar nu as avea curaj sa-l folosesc pentru o tunsoare. :)

      Ștergere
  2. eu nu renunt la coafeza :)))
    nu cred ca as vrea sa imi la parul la tuns pe mana mea :))) stiu suna ciudata dar asa este...nici papusile nu le tundeam drept
    http://albastruintens.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O...da! cum imi mai sluteam si eu papusile, de ajungeautoate tunse bob asimetric!

      Ștergere
  3. Nu esti singura care nu a mai vazut acest instrument. Nici eu nu stiam de existența lui dar sincer vorbind nu cred ca m-as lasa pe mana lui. Pentru 15-20 lei prefer sa ma duc sa ma tundă cineva priceput. Oare se găsește si la noi chestia asta?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pana acum doar o singura coafeza reuseste sa ma tunda exact cum vreau eu, dar si timpul meu si al ei este tare limitat! Se gaseste online, intra pe creaclip.ro

      Ștergere
  4. Eu am dispozitivul mare, l-am avut si pe cel scurt pentru breton, l-am folosit de putine ori. Cred ca merge mult mai usor pe alte persoane, eu ma descurc mai repede cu masina de tuns si foarfeca. Nu am de gand sa ma mai duc la salon cum nici nu am mai facut-o de cativa ani buni. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate il rogi pe sot sa te ajute! eu n-as avea curaj sa imi bag simplu foarfeca in par, tin minte ca nici papusile nu le puteam tunde drept si ramaneau chele :))

      Ștergere