Cum sa fii in forma maxima

Buna fetelor,

Dupa cum stiti, mie imi place sa vorbesc de beauty. Si-mi place mult. Dar ca sa fie beauty, trebuie sa fie si sanatate. Cum eu cochetez cu dieta, si caut in fiecare zi site-uri unde sa gasesc informatii despre produse conforme si suplimente sau ceaiuri care sa ma ajute sa ma mentin in forma si sanatoasa.

Zilele astea am gasit acest site: http://www.forma-maxima.ro si tare m-am mai bucurat.

Gasiti aici, structurate frumos, diverse categorii: cosmetica si beauty, machiaj, sanatate, diete si nutritie si multe altele subiecte de interes general.

Invatam sa ne hranim corect, ce alimente sa consumam sau de care da ne ferim, sfaturi de cosmetica si beauty, cum sa beneficiem din plin de remediile naturiste, trucuri de machiaj.

Ca de exemplu, de pe acest site am aflat despre o minune de la natura: sucul de grau verde, care este considerat a fi plin de vitamine A, B, C, D, E, si K, si are un spectru foarte mare de minerale, precum calciu si magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, sulf, cobal, zinc si proteine. L-as consuma cu drag, fiindca imi va oferi o buna functionare a sistemului imunitar si a celui cardiovascular, mi-ar detoxifia organismul si elimina toxinele.

De asemenea, m-ar tenta si o cura de detoxifiere, bazata pe fructe, legume si ceai, ideala pentru primavara. As bea dimineata un pahar cu suc de lamaie proaspat, cu toate ca as stramba putin din nas la cat de acru este, la amiaza as manca legume si un piept de pui, ca gustare as consuma fructe rosii, care au efect antioxidant, iar seara tot legume, dar in stil asiatic, cu multe condimente delicioase.
N-as uita de apa muuulta si de ceaiul verde, care are efect tonic, iar daca gasesti un ceai verde bun, cu aroma de vanilie sau citrice, poate deveni o placere.


V-am convins? Fuguta pe site, ca informatii sunt destule :)

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii

  1. si pe mine m-ar tenta o cura de vitamine si de slabit daca se poate in acelasi timp
    nu prea imi place ceaiul verde indiferent de aroma, am incercat si nu m-au convins

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant site-ul...am aruncat și eu privire peste el. De prin vara anului trecut am început să am grijă de alimentație și să încerc să mănânc mai sănătos și în cazul meu rezultatele nu au încetat să apară :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca a fost de folos. cumpatarea este foarte buna, dar greu de pus in practica :)

      Ștergere
  3. Cam greu cu graul verde :) dar in rest abia stept sa am "verde" la baut ceai verde :)

    RăspundețiȘtergere