Review - Sampon Oil Therapy de la Pantene

Buna fetelor,

Astazi vorbim despre ultimul sampon ncercat de mine, si anume samponul Oil Therapy - Nature Fusion de la Pantene:



Ce spun ei: Formula cu ulei pentru ingrijire, care nu incarca parul. Imbunatateste aspecul parului degradat.

Ce spun eu: L-am luat din nevoia de a-mi hidrata parul care a devenit mai uscat si mai fin, si care iarna sufera si mai mult din aceasta privinta.

Samponul este transparent, are un miros frumos, subtil, floral si o textura gel-apoasa. L-am aplicat, cum fac de fiecare data, de 2 ori. Samponul se transforma la contactul cu apa intr-o spuma fina, este usor de clatit din par.



Curata parul foarte bine, il lasa frumos mirositor si, cea mai buna parte a acestui sampon, m-a scapat de matreata :) Nu stiu cum a reusit, nici un este special conceput in aceasta directie, dar se pare ca este foarte eficient, lucru care mi-a placut foarte mult.

Dupa cum spun si ei, nu incarca parul, este foarte prietenos cu scalpul, nu-mi provoaca iritatii sau mancarimi ale scalpului si are un pret decent.

Singura chestie care nu m-a incantat a fost ca usuca totusi putin parul, chiar daca am folosit de fiecare data balsam dupa utilizarea lui. Cantitatea de ulei de argan din acest produs este infima, este in ultimele pozitii ale ingredientelor, deci ar fi loc de mai mult. A, da, sa nu uitam totusi si de capac, care merita imbunatatiri, fiindca este un nail-killer :)



Din punctul meu de vedere, este un produs foarte bun, are un raport pret-calitate la fel de bun, este usor accesibil, faptul ca m-a scapat de matreata este ideal, asa ca o sa il mai achizitionez pe viitor.

Ingrediente:



Cantitate: 200 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Unde se gaseste: in mai toate supermarketurile.

Pret: aprox. 10 lei, depinde de unde il luati si ce oferta prindeti.

Voi ati incercat acest sampon?

Kiss Kiss.

Share:

16 comentarii

  1. eu nu l-am incercat pe acesta, dar am incercat alt sampon pantene, care m-a dezamagit complet! mi-a ingrasat parul, l-a facut urat de tot!

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm, de cand n-am mai folosit un pantene...

    RăspundețiȘtergere
  3. De foarte mult timp nu am mai folosit un produs Pantene desi ieri imi cautam o masca pentru par si cateva minute am stat in mana cu o masca de la Pantene dar paba la urma m-an orientat catre altceva!
    IMI CADE RAU PARUL SI MI-AR PLACE SA CRED CA ACEST PRODUS MA POATE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, daca te scapa de matreata e ideal! Eu am facut de la Moroccanoil si m-am chinuit un an si muuulte sampoane mi-au trecut prin baie pana am ajuns sa scap de ea. Probabil e mult mai bland cu scalpul decat altele si asta conteaza! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca e gentil cu scalpul tau, eu nu am mai folosit Pantene, orice am incercat imi provoca matreata asa ca ocolesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu de obicei am probleme cu scalpul sensibil, dar acum chiar m-a mirat :D

      Ștergere
  6. De obicei folosesc produse pentru par de la L'oreal, insa sunt curioasa cum e asta pe care il ai tu de la Pantene. Cred ca il voi achizitiona si eu data viitoare.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. si pe mine ma enerveaza produsele care au capac nail-killer :( iar pantene n-am mai folosit de cand eram mica.:))

    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere