La ce mai viseaza Claudia # 52 - I dream of Queen Helene?!

Buna fetelor,

Nu, nu visez la regine. Dar visez la produsele de la Queen Helene, disponibile pe site-ul meu preferat de shopping ieftin si placut - iherb.com. Deja am cateva produse de la Queen Helene pe drum, si urmeaza ca data viitoare cand dau o comanda sa le achizitionez si pe acestea, care stau cumintele in wishlist:

1. Queen Helene, Cocoa Butter, hand and body lotion - 454 ml, 2.65 $ - aprox. 10 lei. Cantitate imensa pentru pretul acesta, pe baza de unt de cacao, cu siguranta miroase delicios.


2. Queen Helene, Avocado&Grapefruit mask - 170g, 3.90$ - aprox. 14 lei - promite o curatare profunda si un ten luminos:


3. Queen Helene, Mint Julep Scrub - 170 g, 3.91 $ - aprox. 14 lei - celebrul scrub, care lupta cu succes impotriva acneii.


4. Queen Helene, Princess Curl, Soft Twirls Shampoo - 237 ml, 4.76 $ - aprox. 17 lei - pentru ca eu iubesc parul cretulin, sper sa ajute la aranjarea mai usoara a buclelor.


5. Queen Helene, Princess Curl, Silky Twirls Conditioner - 227 ml, 4.76 lei  - aprox. 17 lei - sa faca echipa buna cu samponul, plus ca ambele n-au parabeni, sulfati si alte minuni.



Daca doriti sa dati o prima comanda pe iherb.com, puteti beneficia de 10 $ discount la o comanda mai mare de 40$ sau de 5 $ la o comanda mai mica de 40$, folosind codul meu JJK294

Ce parere aveti despre produsele de la Queen Helene? Le-ati incercat?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. interesante produse..nu am facut comenzi de pe site-iul respectiv insa tot am vazut la review-uri la produse distribuite de ei...primul produs pare interesant..te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu o data la cateva luni tot mai plasez o comanda, au produse foarte bune si ieftine! :*

      Ștergere
  2. Eunam auzit doar de amsca lor verde, ceva cu mentă, nu ştiam că au aşa gama bogată de produse... Să ne povesteşi cum te înţelegi cu ele.. Tot am auzit de site-ul iherb dar nu am comandat nimic.. fobia mea penru plata cu cartea de credit..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pana acum, la 6-7 comenzi personale si inca vreo 2-3 la comun, n-am avut probleme cu ei. SI eu de abia astept sa primesc produsele.

      Ștergere
  3. Nu am facut niciodata comanda pe iherb. Lotiunea de corp suna delicios!!

    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. vai iherb! inca n-am comandat nimic, dar de fiecare data cand vad ceva de-acolo, incep sa ma gandesc cum sa fac sa dau o comanda :))))))))).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inceputul e greu, Alina! Dupa aia, te trezeste ca pierzi ore pe site cu wishlisturi! :)

      Ștergere
  5. Cred ca iti fur ideile si le pun si eu in wishlist:D

    RăspundețiȘtergere