Review - Avon Naturals - Sampon hidratant cu ulei de macadamia si avocado pentru toate tipurile de par

Buna fetelor,

Astazi incepem sa discutam despre ingrijirea parului, si  urmeaza inca 2 postari de genul. Uitandu-ma prin ce poze am pregatit pentru review-uri, gasisem si pozele astea, si chiar daca produsele au fost de mult consumate, era pacat sa nu scriu ceva despre ele.

Vedeta de astazi: Samponul hidratant cu ulei de macadamia si avocado pentru toate tipurile de par din gama Avon Naturals


Ce spun ei: Contine ulei din nuci de macadamia si avocado. Hidrateaza parul de la radacini pana la varfuri.

Ce spun eu: Un sampon bun, ieftin, care face ceea ce promite. Ambalaj simplu, usor de utilizat, simplu de deschis fara sansa de a nenoroci ghierutele. Se poate depozita si pe capac, pentru a scoate cu usurinta si ultima picatura de produs.



Samponul are o culoare verde deschis, usor perlata, miroase a nuci de macadamia, mie mi se pare ca aduce la miros cu prajiturele, mirosul persista in par cam 2 zile dupa spalare.



Dupa utilizarea acestui produs, parul meu ramane hidratat si frumos mirositor, se aseaza si coafeaza mai usor,varfurile si zulufii rebeli sunt imblanziti. Nu mi-a provocat matreata sau alergii, este necesara o cantitate mica de produs, face multa spuma si nu incurca sau ingrasa parul. Parul meu ramanea curat 2-3 zile, depinde de ce produse de style-ing mai puneam in el.

Ingrediente:



Cantitate: 250 ml.

Pret: intre 5 si 11 lei, depinde de campanie.

Unde il gasiti: reprezentanti Avon sau online, pe avon.ro

Voi ce produse de la Avon ati mai incercat?

Kiss Kiss.


Share:

10 comentarii

  1. eu am avut probleme cu sampoanele naturals...nu mi-au priit deloc

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu l-am incercat, insa stiu ca avocado contribuie la sanatea parului in alimentatie, deci e un ingredient bun. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar nu am mai folosit ceva de la Avon de ceva timp! Am si uitat de produsele lor. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu mai dau din cand in cand cate o comanda la ei, au fost cosmeticele cu care am crescut, asa ca am o legatura sufleteasca cu ele :)

      Ștergere
  4. Eu nu am folosit acest sampon insa trebuie a recunosc, i-am dat mult timp tarcoale prin catalog insa nu m-am convins sa-l iau. Poate de acum :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie mi s-a spus ca produsele Naturals nu sunt prea bune si , la sampoane , sa iau Advance tehnique (cică ar fi mai bune că sunt mai scumpe, dar o diferentă de 2-3 lei nu inseamnă mare lucru).Dar intâplător - eram in vizită la niste rude si m-am spălat pe cap - am folosit acest sampon si a fost foarte bun. Eu având părul drept, acest sampon i-a conferit volum si l-a făcut vaporos si mai lucios. O cunostintă a fost de asemena f. încântată de samponul naturals cu urzica. Eu am mai folosit sampon Advance pentru căderea părului -cel rosu si altul pentru volum - cel mov (f. bune), si un sampon +balsam pentru strălucire - acesta este însă bun pentru cine se spală zilnic sau la 2 zile. despre produsele Avon apar un fel de "prejudecăţi" pe care nu le mai iau în seama.

    RăspundețiȘtergere