La ce mai viseaza Claudia # 45 - Vreau sa fiu majora!

Buna fetelor,

Dupa cum stiti ( sau nu stiti), eu am onorabila varsta de 26 de ani, cu toate ca-mi place sa cred ca am 25 :)



Astazi m-am dus pana la Billa, sa iau niste lapte. Si vazusem la oferta geluri de dus, de la Vidal, cu ulei de argan - pret redus la achizitionarea cu cardul Billa. Gel de dus n-am luat, ca nu mai am loc de depozitare acasa, dar m-am dus sa-mi fac card Billa.

Ajung acolo la standul unde se faceau cardurile de reducere, unde era o doamna la vreo 40 de ani. O intreb daca sunt ceva conditii pentru a-mi putea face card. Se uita la mine, cu zambetul pe buze si cu un pic de regret parca, si-mi zice:

- Pai stiti, trebuie sa fiti majora!

Zambesc si eu, si-i zic:

- Doamna, am 26 de ani!

Se uita la mine, zambind iar si-mi zice:

- Imi pare rau, dar nu aratati! Eu credeam ca sunteti la liceu!

Pam Pam! Si nu e prima oara cand se intampla! Nu ca m-as supara, dar e amuzant de fiecare data.

Am patit-o inca o data in Lidl, cand vroiam sa iau o sticla de vin, si casiera mi-a cerut buletinul, pe principiul ca nu vinde bauturi alcoolice minorilor :))

Ma gandesc ce o sa fac cand o sa apara o burtica si-un bebe, oare o sa zica lumea ca nici n-am terminat liceul si m-am pus pe facut copii? :)

Kiss Kiss

Share:

4 comentarii

  1. Eu am patit de multe ori sa mi se dea 16 ani :)) desi am 24. Pe mine nu are cum sa ma supere, din contra. Ma bucur si sper ca peste vreo 10 ani sa mi se dea varsta de acum :)). Asa ca, felicitari! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) Tare! lasa ca e bine. La 40 de ani tu o sa arati de 20. Si daca o sa ai o fetita o sa va zica lumea surioare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha ha! Tare!
    Chiar aÈ™a n-am pățit, dar tot timpul oamenii mă cred mai mică decât sora mea, ceea ce-o cam enervează pe ea. Eu am 26, ea 25. Am observat că atunci când port teniÈ™i/ ghete joase È™i blugi sunt luată cu saluturi mai pentru copii, dar când mă pun în rochie toÈ›i bărbaÈ›ii sunt cu „Săru-mâna!”.

    RăspundețiȘtergere
  4. Unii inca ma suspecteaza ca sunt minora, dar totusi sunt niste riduri, dincolo de trasaturile mele. :)) Buletinul il iau la mine dupa astfel de evenimente ca sa nu pierd intrarea. :)) xo

    RăspundețiȘtergere