Marillys = sanatate si frumusete

Buna fetelor,

De multe ori trebuie sa facem compromisuri in ceea ce priveste cosmeticele si sa alegem produse care, chiar daca au un aspect estetic pe corpul nostru, nu sunt chiar asa de sanatoase, sunt pline de conservanti si tot felul de ingrediente dubioase, care provoaca limba sa faca tumbe in incercarea de a le denumi.

Si atunci ce facem? Alegem produse cosmetice de calitate, fara conservanti, proaspete si sanatoase.

Fie ca suntem femei, mamici, tatici sau bebici, pe http://marillys.ro/magazin/ gasim produse pentru fiecare, produse cu grija din ingrediente naturale, uleiuri hidratante, unturi si extracte naturale, care multumesc si cele mai exigente gusturi in materie de ingrijire.

O piele frumoasa este o piele ingrijita, iar cea mai simpla si eficienta cale de a o obtine este folosirea produselor cat mai naturale, care sa ofere raportul perfect intre hidratare si hranire.

Situl este bine structurat, pe catergorii si usor de utilizat. Gasim aici produse pentru ingrijirea tenului, produse pentru corp, produse pentru barbati, pentru bebelusi si chiar si marturii speciale pentru nunti, botezuri sau petreceri care ar incanta cu siguranta fiecare invitat.

Produsele sunt frumos ambalate, in cutiute, sticlute si hartiute frumos colorate, care te indeamna sa le alegi pentru utilizarea zilnica.

Sa va mai spun ca au si o categorie speciala de cadouri - pachete special pregatite pentru persoanele importante din viata noastra.

Deja mi-am facut si wishlist pe acest site:

1. Vreau balsam de buze cu cocos - ajutor de nadejde pentru anotimpul friguros care bate la usa, fiindca putem avea cel mai frumos si mai scump ruj - dar atata timp cat buzele ne sunt uscate si crapate, nu ne avantajeaza deloc. Asa ca alegem un balsam de buze natural, din ulei de cocos, unt de shea si unt de cacao, care sa ne faca buzele numai bune de sarutat :)
Click pentru produs
2. Crema Happy Face - fiindca orice femeie vrea un ten hidratat si frumos, lipsit de riduri si de aspectul term. O crema usoara, cu laptisor de matca si vitamina C, care lupta cu succes impotriva aparitiei primelor semne ale imbatranirii tenului.

3. Mousse Au Chocolat -  un unt de corp care te invaluie in rafinament, o placere fara calorii pentru corpul nostru. Bun si iarna, fiinca este facut din unturi si uleiuri organice cu puternice efecte hidratante, dar si in sezonul cald, cand scoate in evidenta pielea bronzata.


Si sa nu spuneti ca-s egoista, ma gandesc si la iubitul meu si la ingrijirea tenului sau si i-as lua un aftershave cu lavanda, natural, sa nu se mai planga ca se irita dupa ras:




Prietena mea este proaspata mamica. Si ca orice mama buna, vrea tot ce e mai bun pentru fetita ei, asa ca i-as recomanda cu incredere aceste produse naturale, fara conservanti si parabeni:


Mix de uleiuri hidratante, care au grija si rasfata pielea delicata a bebelusului, ambalat intr-o sticluta simpatica foc, ale carei desene o va tine ocupata in timpul masajului.

Voi ati incercat produsele Marillys?

Kiss Kiss.

Share:

2 comentarii