Shopping Haul: Comanda CosmeticeRotta.ro

Buna fetelor,

Cat de dor mi-a fost de un asemenea titlu :) Dupa cum va spuneam ieri, cand am vazut cat de cuminte am fost 4 luni si tinand cont ca de Craciun nu m-am cadorisit cu nimic, am ales sa dau aceasta comanda la Cosmetice Rotta, un site pe care gasiti o multumine de produse la un pret foarte atractiv.

Iata ce am ales eu:


* Spumant de baie Avea cu lacramioare - am planuri de bai lungi si fierbinti si spumoase, iar spumantul acesta sper sa fie de ajutor - 4.7 lei;
* Gel de dus Avea Bliss - extract de bambus si lotus. Need to saw more? - 3.5 lei;
* Gel de dus Avea Love cu extract de ylang-ylang -  nu retin sa fi folosit vreun gel de dus cu aceasta aroma, asa ca este bine-venit - 3.5 lei;
* Gel de dus Avea Joy cu extract de iasomie si portocala - iasomia mi-a indus mereu o stare de calm - 3.5 lei;
* Spumant Malizia cu Monoi si Lotus - stiu, cam mult lotus, dar de cand am folosit gelul de dus de la Yves Rocher, numai catre asemenea arome ma indrept. In plus, in orasul meu n-am mai vazut asemenea spumante de cativa ani buni - 11.3 lei;
* Servetele demachiante Gala - vazusem multe review-uri pozitive, asa ca am zis sa le dau o sansa - 2.5 lei;
* Gel antibacterian Cool Air - a fost best buy - sticluta de 100 ml a costat 3 lei, ceea ce este foarte bine;
* Dizolvant pentru lac de unghii, varianta cu ulei, Oversa - la fel, un produs laudat, care mi-a starnit curiozitatea - 3.3 lei.

Am primit in plus, pentru testare, un mini fond de ten Rimmel London Stay Matte, care momentan este cam inchis pentru nuanta tenului meu, dar cred ca la vara o sa ne intelegem de minune, si 2 rujuri Miss Sporty Perfect Colour - New Age (032) si Innocence (009).

Site-ul este usor de butonat, contul se face la fel de usor, comanda - ati ghicit, tot usor. Ce nu-mi place e ca nu au inca poze la toate produsele pe site, dar se lucreaza la acest aspect.

Dupa lansarea comenzii, o domnisoara/doamna draguta m-a sunat pentru confirmare, iar in termin de 2 zile, comanda a ajuns la mine prin Posta Romana. Comanda se poate livra si prin DPD, in functie de alegerea voastra. Coletul a ajuns intact, fiecare produs a fost atent invelit in folie protectoare, si plata am facut-o ramburs, la primirea produselor.

Va invit sa faceti o vizita pe acest site, mai ales ca in fiecare saptamana au produse la reducere, iar preturile sunt mai mult decat prietenoase!

http://www.cosmeticerotta.ro/

Deja mi-am facut wishlist, si vreau produse pentru par din gama Lorys, mai ales mastile de par la 1 kg, la 16 lei :)

Voi ati incercat ceva din produsele de mai sus?

Kiss Kiss.

Share:

20 comentarii

  1. Am folosit dizolvantul pentru oje de la Oversa, dar nu imi mai aduc aminte cum a fost pentru ca a trecut ceva vreme :D restul produselor nu le-am folosit :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu multa placere pe toate. Ma voi uita si eu pe site sa vad produsele lor, par interesante :D

      Ștergere
    2. Multumesc, Macy! stai sa ies din PP, sa vezi atunci ce dezmat fac!

      Ștergere
  2. Ce ieftine sunt gelurile de dus!! Sa ne spui,neaparat,cum ti se par. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Numai Oversa folosesc, este preferatul meu :D Sa le folosesti cu drag, o sa ma uit si eu un pic pe site, vad niste super preturi la tine :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ti-l recomand, au preturi bune! eu maine incerc acetona, sper sa-mi placa!

      Ștergere
  4. E prima para cand aud de acest site si vad ca merita sa arunc un ochii pe el. Sa le folosesti cu placere :D Asteptam pareri.

    Te astept si pe la mine >:D<
    http://chose-to-shine.blogspot.com/
    Mia

    RăspundețiȘtergere
  5. Au niste preturi excelente. <3
    Eu iubesc dizolvantul Oversa. E preferatul meu.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Gelurile le-ai ales si pe gustul meu. :) Sa-ti dai cu parerea cat mai repede despre ele! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am avut sampon Lorys cu ciocolata, am scris si pe blog despre el, tare as vrea si o masca tot cu cioco. :-D In Buc cosmetice rotta au stand in IDM la parter :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Am incercat doar acetona :D in rest nu cunosc niciun produs. Preturi foarte, foarte bune!!! Sa le folosesti cu placere!
    Asteptam sa vedem si rujurile! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa le folosesti cu placere si sa ne spui si noua cum sunt..astept review-uri, ca nu am folosit nimic din ce ti-ai luat. Preturile sunt intradevar fantastice!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am incercat nici unul dintre produse, am o mica banuiala ca poate acetona, da rnu stiu sigur. Nici nu stiam de site. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Wow, ce preÅ£uri faine! Să le foloseÅŸti pe toate cu drag ÅŸi spor! ♥

    RăspundețiȘtergere
  12. Preturile sunt foarte bune! Am vazut ca ai cumparat si niste produse pe care sincer vorbind nu am auzit! Astept sa faci un review la ele sa ne spui parerea ta despre ele.
    Cred ca am sa apelez si eu la site-ul asta! Mersi de pobt

    RăspundețiȘtergere
  13. gelurile, ah! gelurileeee!!!

    sa le folosesti cu placere! :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Preturi prietenoase+plata ramburs = Rai pentru mine,care nu ma descurc cu plata online :D .Avand in vedere preturile mici,nu se poate spune ca fac gaura in buget daca comand cate ceva,nu? :D
    Sa le folosesti sanatoasa :* .

    RăspundețiȘtergere
  15. CE de produse ieftine habar nu aveam de site-ul acesta

    RăspundețiȘtergere
  16. Foilosesc multe din produse, sunt aduse din Italia, Germania, Polonia etc.. sunt minunate si mentin preturile cat mai mici!

    RăspundețiȘtergere