Transport gratuit pe elefant.ro si pana la 60% reducere

Buna fetelor,

Daca tot aveam in plan sa citesc mai multe carti in 2014, am vazut astazi ca pe elefant.ro este transport gratuit tot weekend-ul si pana la 60% reducere la carti din editura contemporana:


Momentan, citesc 50 shades of Grey, pe care sper sa o termin in seara asta!

Voi ce carti ati mai citit si recomandati?

Kiss Kiss

Share:

6 comentarii

  1. Eu as vrea sa citesc Soareci si oameni de John Steinbeck, dar momentan am Dragoste si Ratiune de Jane Austen :) Spor la citit. Tentanta oferta celor de la elefant :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim ca ne-ai anuntat, tocmai am facut o comanda! :X

    RăspundețiȘtergere
  3. Am tot auzit de 50 shades of Grey. Mă tentează.
    Am pe blog categoria cărți http://larisa-duta.blogspot.ro/search/label/c%C4%83r%C8%9Bi, pe care vreau să o măresc, însă există deja trei postări. Recomand cărțile descrise :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :( bugetul meu luna aceasta a fost pt sala si echipament :( desi am si eu cateva carti pe lista :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Momentan citesc Salveaza-ma de Guillaume Musso, e frumoasa rau. E genul ala de carte pe care nu o mai lasi din mana. :) Simpla, scrisa curat, nu e mare opera de ea, dar e ok. O sa mai cumpar carti scrise de nenea Musso. :) Incepusem La rasarit de Eden dar am dat-o usor pe Salveaza-ma, odata ce a venit comanda de pe elefant. Am mai comandat Mandrie si prejudecata, dar o las pentru mai tarziu. Nu stiu ce as face de nu ar exista cartile... nu stiu cum pot sta unii oameni fara sa citeasca deloc, nici macar o carte pe an.

    RăspundețiȘtergere