Ceai Dukat - Rooibos Pure Natural

Buna fetelor,

Astazi vorbim despre ceai. Daca pana acum eram disperata dupa ceaiul negru, cu putin lapte, acum am gasit o noua pasiune: ceaiul rosu - rooibos, care nu are cofeina, ajuta in cazul insomniei, contine antioxidanti si are un gust extraordinar:


 Acest ceai il gasiti in Kaufland, si costa 5 lei pachetl cu 25 de pliculete cu snur, ambalate individual pentru o mai buna pastrare a aromei:


Am ales varianta simpla, de data aceasta, dar oricum aroma este foarte intensa. Iarna asta am avut varianta cu portocale si scortisoara, care s-a potrivit de minune cu sarbatorile. Am vazut la raft si varianta cu vanilie si miere, dar cum pe mine mierea nu ma pasioneaza, am zis pas.

Voi ce ceaiuri rooibos bune ati mai gustat?

Kiss Kiss.

Share:

14 comentarii

  1. Momentan nu am mai incercat ceaiuri rooibos, am doar un ceai de la Fares, Sarbatoare de iarna, care imi place mult si sunt la a treia cutie. Totusi trebuie sa-mi refac stocul de ceaiuri cu mai multe sortimente curand :D si chiar ma voi uita si dupa acesta prezentat de tine ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat acest ceai dar cred ca o voi face la urmatoarea mea vizita in Kaufland.
    Am mai auzit despre combinatia de ceai cu lapte si mi se pare destul de ciudata!!!! Cum poti sa bei asa ceva? Ii da un gust mai bun?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu l-am încercat, dar mă tentează varianta cu vanilie ÅŸi miere! ♥

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti recomand varianta cu vanilie, dupa parerea mea este cea mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. l-am vazut, dar nu l-am luat...inca :)).

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiam ca exista ceai rosu :D si nici nu am incercat ceaiuri rooibos. Zilele astea trebuie sa-mi refac stocul de ceaiuri, cred ca e timpul sa incerc arome noi :).

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuie sa il incerc si eu..mai ales ca nu are cofeina!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu credeam ca rooibos e ruda cu vanilia. :)) Stiam ca exista si ceai rosu dar nu stiam ca asta e. :D Am baut asa ceva, nu de la firma asta, dar mi-a placut. Nu stiu, e fin... nu e tare ca ceaiul negru. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mmmm, tentant, cred ca o sa-l cumpar cu urmatoarea ocazie!

    http://www.asparklyhanger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  10. si eu vreau de mult sa incerc ceaiul roiboos dar momentan il consum pe cel negru si verde, imi da energie la munca :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna :) eu am incercat de la Dukat ceaiurile Rooibos- portocala si scortisoara si Earl Grey. Ambele mi se par foarte bune ca si gust si au o aroma placuta.
    Un singur lucru ma nelinisteste insa... peretii canii se coloreaza puternic din cauza ceaiului. Ok, inteleg ca e normal sa se coloreze apa si un pic peretii canii... dar nici chiar asa... o_o
    O fi ceva normal sau o fi din cauza colorantilor? (desi in lista de ingrediente nu precizeaza existenta unor coloranti... dar sa ii credem?)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat sa mentionez: daca incercati Earl Grey, nu beti prea multe cani. Inca din prima zi am baut 2 cani cu ceai. Nici nu am apucat sa o termin pe a 2-a ca au si inceput sa apara efectele negative: intepaturi in zona labei piciorului, contractii involuntare in zona gambei (desi in mod normal, acestea sunt simptomele unei supradoze)

      Ștergere
  12. Eu beau ceai Rooibos cu vanilie de la Alevia. Il consum cu lapte, este foarte foarte bun. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Un adevarat ceai Rooibos ,am dus din Germania cu marca Das gesunde plus .Este vrac la 200g. Ceea ce este la noi este cu mult inferior 1

    RăspundețiȘtergere