Empties of the month : December 2013 - Produse consumate Decembrie 2013

Buna fetelor,

Intr-un final, ajung sa postez si eu produsele consumate pe luna decembrie:


Produse pentru ingrijirea corpului:


* Gel de dus Malizia cu iris si orhidee - mi-a placut mirosul. In sticla, ca la contact cu apa se dilua si cam disparea. Si mi s-a parut ca mi-a uscat pielea.
* gel de dus Felce Azzurra - posibil va intrebati ce cauta un gel de dus pentru barbati in aceasta postare. Adevarul e ca mi s-a facut mila de el. A ramas saracul uitat de fratele meu pe marginea cazii, si se apropia cu pasi repezi de termenul de valabilitate. Asa ca l-am folosit, si nu mi-a parut rau. Mirosul a fost placut, a curatat bine pielea si n-a uscat-o.
* Body polish Organic Shop cu zmeura si zahar  - mi-a placut si nu prea. Imediat dupa aplicare, lasa o senzatie foarte placuta, ca si cum ar avea o baza de ulei, oferind acea senzatie de "polish". Ce nu mi-a placut a fost senzatia uleioasa de dupa clatire, a trebuit sa insist mult la clatire. Mirosul de zmeura este genial, pe mine m-a dus cu gandul la serbet :D
* Scrub de corp Organic Shop cu bambus si sare- foarte foarte bun, miros delicat de bambus, exfoliere placuta, destul de abraziva, asa cum imi place mie.

Produse pentru ingrijirea parului:


* Sampon Nivea Diamond Gloss - spala bine, face MULTA spuma, ofera un usor volum parului.
* Balsam Nivea Diamond Gloss - hidrateaza parul si il face usor de pieptanat, mirosul dulce fructat se mentine, dar recomand aplicarea doar pe lungimea parului.
* Ulei de argan Cococare - foarte bun, si-a meritat fiecare banut, ofera acea ingrijire parului pe care doar uleiul o poate conferi.

Produse pentru ingrijirea tenului:


* Spuma de curatare Nivea pentru ten sensibil - cu siguranta va fi recumparata, curata delicat tenul, imi place pompita, este foarte spornic.
* Crema de fata Elmiplant cu gutuie pentru ten mixt si normal - o crema buna, hidrateaza decent, miroase super.
* Dischete demachiante cu ulei Balea- epic fail, miros ciudat, nu demachiaza. NO NO.
* Demachiant bifazic Farmec - multa lume il adora, dar nu si eu. Are ambalajul prost conceput, din aceasta cauza ajunge mai mult inm chiuveta decat pe discheta demachianta. Mie nu mi-a placut, pe tenul meu mi s-a parut ca acopera machiajul cu o pelicula uleioasa, si nu demachia deloc. Plus ca partile se amesteca foarte repede.

Stuff:


* Servetele cosmetice Amelie- tot va spuneam ca am renuntat la prosop pentru stergerea tenului - aceasta este alternativa. Le gasiti la Kaufland, costa 2.50 lei si sunt 150 bucati in dublu strat. Folosite cate 2 pe zi, imi ajung 75 de zile, adica 2 luni jumatate. Adica 3 banuti si un pic pe zi.
* Deodorant antiperspirant Nivea Stress Protect - L-am luat mai mult din curiozitate, nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult. Cel putin in aceasta perioada friguroasa, a trecut cu brio testele.
* Servetele Umede Floppy - brand turcesc, acceptabile, tinute in geanta.
* Servetele umede Wickies.

Cosmetica decorativa:


* Corector stick - So perfect Stay de la Miss Sporty - nu mi-a placut, era prea uscat pentru tenul meu, asa ca am trecut la experimente cu el.
* Baza de unghii Wet`n`Wild Nail Hardner - o baza buna, pacat ca nu se gaseste si la noi.

Mostre:



* Mostra L`Erbolario cu ulei de argan - primita de la Dara, miroase genial a prajiturele.

Cam astea au fost goliciunile lunii trecute, nu au fost asa de multe, se vede ca am cam umblat Teleleu- Tanase si n-am luat tot dulapul cu mine :D

Voi ce produse ati mai terminat ?

Kiss Kiss.


Share:

17 comentarii

  1. Sunt multe .Bravo! Am si eu samponul de la Nivea , dar nu prea ma inteleg cu el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am și eu câteva din produsele terminate de tine, Deo Nivea dar sub forma de stick, crema de la Elmiplant, un corector de la Miss Sporty l-am avut și eu acum ceva vreme și mi s-a părut și mie cam uscat, șamponul de la Nivea,
    Sunt tentată să cumpăr spuma de curățare de la Nivea pentru ten sensibil, multe fete am văzut că sunt mulțumite de el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deo sub forma de stick nu-ti pateaza hainele? Daca vrei spuma de la Nivea, cel mai bun pret il gasesti in Kaufland, e 13 lei si ceva.

      Ștergere
  3. Ai avut o luna plina..adica ai terminat multe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Cosmina! Se putea si mai bine, zic eu, dar a fost o luna foarte incarcata!

      Ștergere
  4. Tu mereu esti atat de harnica?
    Wow, wow, wow! :)
    Sa ma gandesc...oare am terminat ceva? Un dizolvant pentru unghii :D si...am mai aruncat vreo 2-3 chestii care au expirat.
    Iti doresc un An Nou fericit! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu au fost multe zici? :)) Cred ca la tine vad cele mai multe produse consumate,chiar nu stiu cum reusesti. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. comparativ cu lunile precedente, cam nu. Oricum, raportandu-ma la cantitatile pe care le mai am in dulapuri, e putin.

      Ștergere
  6. mie chiar imi plac gelurile de dus pt barbati si mai iau ocazional :).

    RăspundețiȘtergere