Review - Apa de fata cu extract de trandafiri Avon Naturals


Buna fetelor,

Daca astazi tot am terminat prima sticluta de apa de trandafiri de la Avon, din gama Naturals, M-am gandit ca ar fi momentul ideal sa ii fac si eu un review. Cu greu am pus pauza la cititul cartii (v-am aratat pe Instagram ce carte ma fascineaza acum, presimt ca o sa plang atunci cand o voi termina), dar m-am mobilizat si am introdus in scena vedeta de astazi:




Ce spun ei: Apa pentru fata cu extract de trandafiri, pentru toate tipurile de ten, improspateaza pielea, hidrateaza si curata.

Ce spun eu: Acest produs a fost achizitionat la aparitia lui in catalog, dar pana nu de mult a stat cuminte in stoc. De aproape doua luni, dupa ce am terminat o apa de trandafiri, mi-am adus aminte de acest produs, si m-am decis sa ii dau o sansa, si foarte bine am facut.

Ambalajul este unul clasic, o sticluta transparenta, cu un sistem de dozare simplu si eficient, care scoate cantitatea necesara de produs, fara a face risipa. Stiu ca in mod normal produsele cosmetice, mai ales extractele, ar trebui sa aiba un ambalaj opac si inchis la culoare, dar cum acest produs nu este unul natural 100%, nu m-a deranjat acest aspect. Eu oricum imi tin produsele cosmetice la loc uscat, ferit de caldura si lumina, si va sfatuiesc sa faceti si voi la fel!



Apa pentru ten este.... o apa, transparenta, dar care are un parfum delicat de trandafiri, si ma bucura faptul ca nu esste acel miros intens de Damascena gasit in majoritatea produselor de acest gen.

Eu am folosit aceasta apa ca un tonic pentru fata, dimineata si seara, dupa demachierea (seara) si curatarea tenului cu un produs solubil in apa. Am simtit cum imi calmeaza tenul, lasandu-l fin si catifelat. Avand o consistenta atat de usoara, nu mi-a provocat nicio neplacere, ba chiar am vazut rezultate bune, tenul mai curat si mai hidratat dupa utilizarea lui. In plus, nu contine alcool, deci nu-mi usuca tenul.

Chiar daca pana in urma cu ceva timp nu dadeam nicio importanta tonerului facial, acum il consider foarte important si nu mai sar niciodata peste acest pas. Deja l-am recumparat, si cu siguranta o sa il mai recumpar pe viitor.

Ingrediente:




Cantitate: 150 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: acum 6 lei.

Unde se gaseste: AICI.

Voi ati incercat aceasta apa de fata cu extract de trandafiri de la Avon Naturals?

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii

  1. n-am incercat-o. Eu nu folosesc atatea produse cosmetice. La mine sa fie sapun, demachiant, un scrub, rareori o masca si crema doar ziua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pune sapun pe fata. Oricat de hidratant zic ei ca ar fi. In timp, usuca tenul.

      Ștergere
  2. hehehe iar gandim la fel! :)
    Nici eu nu acordam o atentie sporita unui toner si tocmai de aceea am decis sa schimb asta si mi-am cumparat unul de la Elmiplant. In general incerc sa caut produse pentru ingrijirea tenului care sa nu contina alcool! :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De alcool ma feresc si eu cel mai tare. Imi face tenului ravagii. Am avut si eu o varianta de la Elmiplant, in urma cu muuuulti ani, dar era plin de alcool. Acum am inteles ca au schimbat formula.

      Ștergere
  3. apa de trandafiri n-am folosit decat de la elemental. dar ce zici tu aici nu suna prea rau!

    RăspundețiȘtergere