Căciulițe pentru bebeluși din bumbac cu pompon, pentru un uz zilnic, disponibile la Little Prints (GP)

 Garderoba micuțului trebuie să fie în deplină concordanță cu vremea de afară întocmai pentru a nu-l face vulnerabil în fața temperaturilor scăzute care se tot anunță de la începerea toamnei. Această perioadă de tranziție este foarte periculoasă din cauza faptului că temperaturile scad și cresc constant și nu se știe cu exactitate în ce moment al zilei vremea este plăcută cu adevărat. De multe ori, soarele este înșelător, dar având o căciuliță călduroasă, cel mic nu va resimți adierile de vânt.

Magazinul online Little Prints vă stă la dispoziție în acest demers și vă pune la dispoziție caciulite pentru bebelusi din bumbac de o bună calitate, special concepute pentru a se mula pe capul celui mic.



Tot cei mai bun pentru cei mici - bumbac organic 


 Căciulițele sunt realizate din 100% bumbac organic, pentru a păstra o temperatură plăcută, indiferent de vremea de afară. Protejarea celui mic de vânt sau de precipitații este sigură, dacă se optează pentru o astfel de căciuliță. Părinții tind de multe ori să exagereze cu îmbrăcămintea în sezonul rece, dar trebuie să știe că îmbrăcatul celui mic cu cât mai multe bluze nu este un avantaj. Acestuia îi poate fi cald, hainele nu-i lasă pielea să respire și implicit apar iritațiile pe corp.

 Același lucru se poate întâmpla și în cazul unor căciuli foarte groase sau în cazul în care se optează pentru niște bentițe puse la nivelul urechilor. Dacă se vor pune peste acestea căciulițe, ele vor strânge și nu vor permite aerului să circule așa cum trebuie. Pielea va fi supusă unor răni ce cu greu se vor vindeca.

 Bumbacul din compoziție permite trecerea aerului și nu creează niciun disconfort la purtare. Multe dintre accesoriile pentru copii prezintă un conținut ridicat din bumbac, întocmai pentru capacitatea lui de a adapta și de a fi util în utilizare.

 

Culoarea și pomponul - atrăgătoare pentru cel mic

 

Aceste căciulițe sunt prevăzute cu un pompon în partea superioară și are un design potrivit oricărei ținute. De asemenea, culorile sunt speciale alese pentru a fi pe placul celor mici. Aceștia pot fi destul de selectivi în ceea ce privește culorile hainelor, ba chiar și forma. Încep să fie mai atenți la texturi și să descopere mai bine tot ce se întâmplă în jurul lor.

Magazinul Little Prints vă poate deveni un principal furnizor de accesorii și hăinuțe destinate bebelușilor și nu numai. În gamă veți fi surprinși să descoperiți o paletă mare de produse, destinate categoriilor principale, cu produse de uz zilnic. Acestea sunt destinate atât copiilor, cât și părinților, celor din urmă fiindu-le mai ușor să treacă prin diversele etape cu ajutorul unor produse specializate.

 

De asemenea, pentru sfaturi și sugestii puteți accesa categoria blog, prezentă pe site-ul littleprints.ro. Recomandări de produse, cât și idei pentru a le pune în practică cât mai eficient, toate acestea se pot consulta oricând. De-a lungul timpului, Little Prints a devenit un ajutor de nădejde pentru părinții care își doresc produse calitative și de durată pentru cei mici.

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro

Share:

0 comentarii