GLAMI.ro sau cum sa iti reimprospatezi garderoba de Paste cand nu ai cu ce te mai imbraca, din nou

 Buna dragilor, 

Nu stiu cum e la noi, insa in zona noastra exista o traditie tinuta cu sfintenie: in ziua de Paste, neaparat trebuie imbracate haine noi. Desigur, cand eram copii, de achizitionarea hainelor se ocupau parintii. Acum, cand am ajuns noi adultii care trebuie sa luam decizii, suntem pusi in fata alegerilor de genul acesta. Si cum cel mai simplu si mai rapid mod de a alege haine noi este in mediul virtual, GLAMI ne vine in ajutor, ca de fiecare data. 

Traind o perioada mai dificila din punct de vedere material, cauzata de situatia mondiala, cele mai dese cautari online sunt in sectiunile de oferte. Cele mai bune preturi le puteti gasi accesand categoria de reduceri haine, unde veti putea gasi discount-uri de pana la 80%. Asta inseamna ca putem sa ne imbracam bine, cu bani putini, fara a face sacrificii financiare de niciun fel.

In ceea ce priveste moda primavara 2021, se cauta culori calde precum rozul sau galbenul, dar si culori neutre precum crem, bej sau alb, fie ca este vorba atat de haine, cat si de accesorii. Stilul este unul simplu, romantic si vaporos, hainele fiind ca o boare calda de primavara. O camasa inflorata, o rochie alba sau un tricou pastel ne vor ajuta sa obtinem un look fresh, iar accesoriile colorate aduc prospetime tinutei.



Nu trebuie sa uitam nici de incaltaminte, iar categoria de reduceri pantofi este de vizitat, neaparat. Dupa ce am umblat tot sezonul rece incaltate in culori reci, pamantii, acum este momentul ideal pentru o pata de culoare care sa ne inveseleasca tinuta. Cu doar cateva haine si accesorii noi putem da un suflu proaspat intregii garderobe, pregatind-o atat pentru sarbatorile pascale, cat si pentru sezonul cald.

Daca sunteti pentru prima oara pe acest site si poate nu intelegeti functionalitatea sa, lucrurile sunt foarte simple: GLAMI este primul motor de cautare online din Romania, in ceea ce priveste articolele de fashion. Aparut in iunie 2017, acest motor de cautare este destinatia preferata a celor ce cauta imbracaminte, incaltaminte si accesorii, adresandu-se atat copiilor, cat si barbatilor si femeilor si avand un palmares de peste 11.000 de branduri si peste 800.000 de produse de la sute de site-uri de fashion din Romania. In plus, exista si o noua functie - cautare prin imagini, cu ajutorul careia puteti incarca imaginea unei rochii, de exemplu, direct de pe telefon sau laptop, si veti putea vedea toate imaginile de pe site care se potrivesc cu aceasta. Daca ati vazut un model interesant intr-o vitrina de magazin, intr-o revista sau pe un site din afara tarii, aceasta functie va cauta modelul asemenator printre sutele de rochii, reducand astfel timpul vostru de cautare. Nici eu n-am stiut, pana de curand, de existenta unui asemenea concept in Romania, insa un articol din revista online Flawless mi-a adus in vedere acest concept inovativ.

De asemenea, nu uitati ca printre tendintele la moda 2021 gasiti si moda sustenabila, cu articole facute din materiale naturale si ecologice, precum inul, canepa, bumbacul organic sau din materiale reciclate precum lyocell-ul sau a poliesterul reciclat. Prin aceasta metoda se da o viata noua fibrelor, reducand impactul negativ al supraconsumerismului de textile asupra mediului, asadar merita sa aruncati un ochi si in acea sectiune.

Voi cum va inveseliti tinutele de primavara?

Kiss Kiss.


Share:

4 comentarii