Remary Anti Acne Professional - gama ce spune stop acneei

 Buna dragilor, 

Nu stiu cum e la voi, dar la mine acneea este exact ca un musafir nepoftit. Vine neinvitat, cand ti-e lumea mai draga, se crede ca la el acasa, nu se mai da dusului, si atunci cand in final se decide sa plece, lasa dezordine in urma. Asa patesc si cu cosurile care imi apar exact atunci cand cred ca tenul meu este ok. Fie ca are legatura cu acea perioada a lunii cand hormonii mei fac tumbe, fie ca este vorba despre mascnee (acneea provocata de masca), in ultima vreme m-am trezit cu o grupare terorista de cosuri pe a mea mutra, si care se parea ca nu mai doresc sa ma paraseasca. Rutina de ingrijire era la fel, nu era nimic nou introdus care sa imi provoace neplaceri, asadar am zis ca este momentul sa iau masuri.

Produsele de la Remary au venit la fix si au fost ceea ce trebuie: o lotiune tonica si o crema anti-acnee, cu extracte de plante si cu acid azelaid, care au dus o lupta impotriva cosurilor nesuferite aparute. Le-am introdus in rutina imediat si nu dupa mult timp am inceput sa vad si efectele lor.


Lotiunea tonica anti acnee profesionala Remary vine intr-un ambalaj de tip tub, usor de utilizat si de depozitat. Are o culoare usor galbuie, datorita extraselor naturale si un miros fresh, de menta, care dispare in cateva minute. Fiind un tonic, am folosit acest produs dupa curatarea tenului in doi pasi, aplicand cu ajutorul unei dischete de bumbac pe tot tenul, evitand zona ochilor. Cantitatea de 200 de ml este potrivita pentru o perioada decenta de utiilizare, dar daca doriti, puteti sa aplicati o cantitate mica de produs in palme, apoi direct pe ten, reducand astfel cantitatea de produs utilizata la o aplicare si cantitatea de dischete demachiante. 




Ingredientele sale active - acidul azelaic si uleiul de manuka ajuta la curatarea porilor, reducand excesul de sebum, iar extractele de galbenele si mimoza au un efect antiinflamator si antioxidant, ajutand la combaterea bacteriei Propionebacterium Acnes, vinovata pentru aparitia acneei. Utilizarea sa zilnica, atat dimineata cat si seara, mi-a lasat tenul fresh, cosurile nu au mai aparut la fel de des ca inainte, iar urmele post-acneice s-au vindecat mai usor.

Crema tratament impotriva acneei si cosurilor Remary vine intr-un borcanas de sticla, cu un capac extra de protectie. Desi nu este cel mai safe tip de ambalaj - mi-as fi dorit ceva airless, eu folosesc spatule pentru a lua crema din borcanas, rezolvand astfel aceasta problema. Ca si surata ei din aceeasi gama, aceasta crema are un miros fresh, mentolat, care dispare imediat dupa aplicare si care pe tenul meu nu a cauzat niciun fel de neplaceri. Crema are o textura usoara, aerata, si intra foarte repede in piele. Eu am aplicat-o in fiecare seara, ca ultim pas in rutina de ingrijire, masand-o usor pana la absorbtia in piele. 




Pe langa acidul azelaic si uleiul de Manuka, cu beneficiile prezentate mai sus, aceasta crema contine si panthenol si aloe vera, care hidrateaza tenul, reduc roseata si calmeaza iritatiile. Specialistii care au conceput aceasta crema promit efecte spectaculoase dupa 8 saptamani de utilizare, asa ca voi continua sa o folosesc.

Voi ati incercat gama anti acnee profesionala de la Remary? Cum luptati impotriva cosurilor?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii