Yves Rocher - Lifting Vegetal pentru o piele vizibil mai tanara

 Buna dragilor,

Astazi va voi prezenta o noua gama de la Yves Rocher, o gama special conceputa pentru lupta impotriva imbatraniri tenului. Aceasta gama se numeste Lifting Vegetal si este formata din produse pentru o rutina completa de hidratare si ingrijire a tenului - crema de zi, crema de noapte, crema pentru ochi si serum.

Ingredientul cheie in aceasta noua gama este Ajuga reptans, o planta de munte cunoscuta pentru proprietatile sale de extindere si rezistenta la cele mai vitrege conditii. Acest fapt a propulsat aceasta planta in topul plantelor cu efecte benefice pentru ten, iar colagenul vegetal recoltat intareste structura tenului si dinamizeaza celulele pielii.

Serul concentrat Lifting Vegetal este primul pas in hidratarea tenului, dupa curatarea in prealabil cu un gel de curatare si restabilirea pH-ului pielii cu o lotiune tonica. Avand moleculele mai mici decat a unei creme, serul reuseste sa penetreze in profunzimea epidermei si sa depoziteze ingrediente bogate in colagen vegetal, pentru un efect de intinerire vizibil in doar o luna de utilizare. Tenul devine mai ferm, iar ridurile au aspect redus. Textura fluida se absoare imediat in piele, hidratand si lasand tenul luminos.



Crema de zi Lifting Vegetal are o textura usoara, fina, si se absoarbe foarte repede in piele. Este recomandata pentru toate tipurile de ten, si se recomanda a se aplica dimineata pe fata, gat si decolteu. Promite redarea volumului, elasticitatii si fermitatii tenului prin hidratarea intensa si efectul imediat de lifting. 



Ochii, la fel ca si mainile, tradeaza cel mai repede primele semne ale imbatranirii, asa ca merita un tratament special. Crema de ochi Yves Rocher Lifting Vegetal are o textura usoara, de gel, putand fi folosita atat dimineata, sub machiaj, cat si seara, dupa demachierea si curatarea tenului. Datorita ingredientelor sale active, aceasta crema hidrateaza si lumineaza instant privirea, decongestionand pungile de sub ochi si reducand efectul de piele terna.



Toata gama este testata dermatologic , contine peste 97% ingrediente de origine naturala si este formulata fara ulei mineral in compozitie. In plus, ambalajul este de sticla in cazul cremelor de fata si a serumului, iar ambalajul din carton provine de la paduri gestionate in mod durabil.

Share:

1 comentarii