Publishing Office - locul unde gasesti tot ce iti doresti pentru biroul tau

 Exista doua categorii de oameni in ceea ce priveste munca - cei care prefera un loc de munca activ, care nu concep sa stea inchisi intr-un singur loc si cei care sunt entuziasmati de munca de birou. Exista, desigur, si o a treia categorie - cei care fug de munca ca naiba de tamaie, dar nu discutam despre ei acum.

Eu fac parte din a doua categorie, lucrand de mai bine de 13 ani la birou. Desigur, exista si calatorii de munca, vizite in afara orasului sau a tarii in interes profesional, insa majoritatea muncii este in cadrul biroului. Desi este o munca foarte dificila - nu, nu este doar statul la calculator, cum cred unii, care se mira de cum poti fi obosit dupa o astfel de zi de munca, mi se pare ca mi se potriveste manusa o astfel de meserie. Sunt zile cand nu apuc nici sa beau linistita o cana de cafea, cand ajung acasa cu creierii terci, insa nu cred ca as regreta nicio zi alegerea facuta.

Cel mai frumos lucru la munca de birou mi se pare partea de organizare. Desi nu imi iese de fiecare fata, imi place sa fiu inconjurata de ordine, asa ca se intampla de multe ori sa pierd ore bune pe internet, pe site-uri specializate in aceasta directie. Un astfel de site este si Publishing Office, locul unde gasiti tot pentru un birou bine organizat. Fie ca va ocupati de partea de aprovizionare, sau doar sunteti interesati de eliminarea haosului de pe birou, aici veti gasi cam tot ce aveti nevoie. Pasionatii de birotica vor considera ca au ajuns in rai, fiindca exista o varietate de produse cum rar intalnesti.

La cateva priviri pe site, deja am pus ochii pe cateva produse care m-au atras de la prima vedere. Am gasit un suport pamtru birou, in care sa incapa de toate, de la pixuri si markere, la post-it-uri si corectoare. Ba chiar am luat doua, sa imi ajunga, sa pot folosi unul la munca si unul acasa. Si poate fi folosit cu succes si pentru depozitarea de cosmetice - deja planuiesc sa mai iau cateva, sa reorganizez putin colectia de machiaj, fiindca ar incapea de minune in ele niste rujuri, creioane de ochi si palete de farduri. Si daca tot vorbim de instrumente de scris, am mai adaugat cateva la colectie, pentru ca si pentru ele am o mica pasiune. Marker-ul permanent este un must, fiindca mereu am dosare de notat, iar cele de tip fineliner le folosesc cu succes in bullet journal, o alta forma de organizare care ma ajuta sa imi tin viata in frau.



Pe langa partea de papetarie, gasiti pe site si echipamente de protectie, mobilier si chiar produse pentru curatenia biroului si a spatiilor adiacente, dar si produse care intra in categoria de protocol - cafea, gustari, apa si ceaiuri. Pe mine m-au incantat niste ceaiuri de la Lipton si Lehmann, ideale de servit musafirii si colaboratorii care nu doresc sa consume cafea intr-o vizita.



Gama de produse este vasta, si cu siguranta se gaseste cate ceva pentru fiecare pe site. Eu prefer achizitiile online, mai ales in aceasta perioada cad se impune distantare sociala, asa ca ma bucur cand gasesc toate produsele intr-un singur loc.

Voi faceti cumparaturi de acest fel online? 

Kiss Kiss

Share:

1 comentarii