Cum sa invingi transpiratia cu Perspirex


Cand vara este in pline drepturi, una din cele mai des intalnite probleme este cea a transpiratiei, cel putin in cazul meu. Stiu ca este un proces normal al organismului, de reglare a temperaturii corporale, insa este foarte neplacut sa te trezesti, cand ti-e lumea mai draga, cu urme de transpiratie la zona axilei, sau mai rau, emanand mirosuri mai putin placute.

Deodorantele si antiperspirantele sunt solutiile cele mai la indemana. Aplicate pe pielea curata, aceste produse acopera mirosurile neplacute sau blocheaza functiile glandelor sudoripare, pentru a reduce transpiratia. 

Ce facem insa cand aceste solutii nu fac fata? Apelam la Perspirex, un produs inovativ, care functioneaza pe o baza simpla, dar eficienta. Comparativ cu un antiperspirant clasic, Perspirex are doua functii - opreste eficient transpiratia si lupta impotriva mirosului neplacut, pentru a ne lasa sa ne bucuram de viata, fara compromisuri. 



Aplicat corect, ofera pana la 5 zile de piele uscata, fara transpiratie neplacuta. Utilizarea sa este, dupa cum spuneam, simpla: seara, se curata zona dorita cu apa si sapun, se usuca foarte bine si apoi se aplica produsul, permitand sa se usuce in totalitate. A doua zi dimineata, se spala zona cu apa calda si sapun, fara a se mai aplica inca o data produsul. Efectul sau antiperspirant poate dura pana la 5 zile, dar daca transpiratia este foarte intensa, se poate reaplica in primele zile, pana la obtinerea efectului dorit.




Daca va intrebati care este principiul de functionare, este foarte simplu. Odata aplicat pe piele, se formeaza un dop de gel temporar, care impiedica transpiratia sa ajunga la nivelul pielii. Acest dop se dizolva in mod natural, prin eliminarea celulelor moarte de la nivelul pielii.

Eficienta antiperspirantului Perspirex este dovedita atat prin testele de laborator efectuate, cat si prin multitudinea de clienti satisfacuti. Fie ca va bazati zilnic pe acest produs sau il folositi la ocazii speciale, puteti fi siguri ca nu va va lasa la greu.

Voi ati incercat acest produs?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii