Farmasi Be Fit - machiaj care chiar rezista!


Temperaturile crescute fac multe femei sa renunte la machiaj in sezonul cald. Nimeni nu isi doreste un fond de ten care se prelinge de pe ten, rimel care se intinde pe sub ochi, creion de sprancene care migreaza pe frunte sau pe pleoape sau ruj care pleaca de pe buze si ajunge pe barbie. 

Gama Be Fit de la Farmasi ne vine in ajutor, cu produse special create sa reziste atat la caldura, cat si la efort. Fie ca facem miscare in natura, mergem la munca sau plecam la sala, aceste produse promit o rezistenta superioara, pentru a face fata cu brio celor mai ridicate temperaturi si celor mai intense exercitii.

Tinted Moisturiser este o crema hidratanta si colorata, care ofera un aspect uniform tenului si o acoperire mica spre medie, ideala de folosit atunci cand vrem un ten radios, fara efect de masca. Hidrateaza perfect tenul, fara a-l face uleios si se mentine pe ten pe tot parcursul zilei, ajutat de spray-ul de fixare a machiajului Be Fit. Acest spray este usor de aplicat si cu efect imediat - doar cateva pufuri sunt de ajuns pentru a prelungi viata machiajului pe ten. In plus, se poate folosi si ca spray de reimprospatare a tenului, datorita extractelor de ceai verde, aloe si magnolie.
                                           




Pentru ochi avem doua produse esentiale - rimelul si gelul pentru fixarea spancenelor, perfecte pentru un look natural. Neavand culoare, gelul de sprancene transparent Be Fit este foarte usor de folosit pentru a tine sprancenele in loc toata ziua, fara a va face griji. Desigur, il puteti aplica si peste un produs colorat de conturat sprancenele, pentru un look intens. Rimelul Waterproof Be Fit este cea mai buna alegere pentru zilele calduroase de vara, dar si pentru atunci cand vreti sa mergeti la mare sau la piscina. Fiind waterproof, ramane pe gene de dimineata pana seara, nefiind afectat de transpiratie, apa sau prea multa caldura. De asemenea, nu se transfera pe pleoape si nici nu se faramiteaza, si se indeparteaza cu usurinta cu un demachiant bifazic sau o apa micelara. Periuta sa clasica lasa un aspect natural, aplicat o singura data, sau un aspect indraznet, la a doua aplicare.
Un pic de culoare pe fata nu strica nici in zilele caniculare, asa ca vedeta verii este produsul multifunctional pentru buze si obrajori Be Fit Lip and Cheek Tint. Este foarte usor, avand o consistenta lichida, si este conceput pentru a fi folosit atat pe buze, cat si pe obraji, conferind o culoare delicata, care rezista toata ziua.

Atunci cand avem nevoie de un refresh, servetelele umede Be Fit pentru Fata si Corp sunt fix ce ne trebuie. Avand un ambalaj compact, isi fac loc in orice geanta si au efect racoritor, fie ca le folosim la munca sau dupa un antrenament intensiv, la sala sau in natura.

Daca v-am convins ca aceasta gama merita o sansa, sau ati vazut ceva ce va atrage, gasiti produsele Be Fit pe site-ul Farmasi. Desigur, daca suntei in cautarea unor reduceri, sau chiar a unei metode de a avea un ban in plus, puteti sa va inscrieti si sa deveniti consultant. Cu aproape 70 de ani de experienta si inovatie in spate, Farmasi va poate oferi oportunitatea unei afaceri din propria casa, cu o multime de beneficii.

Share:

1 comentarii

  1. Felicitari pentru articol! Cine doreste mai multe detalii despre produsele Farmasi ori despre cum poti sa obtii un venit suplimentar rog sa ma contacteze.

    RăspundețiȘtergere