Rial Makeup Accesories - Pensule si buretei de machiaj la preturi accesibile

 Buna dragilor, 


Doar daca ati trait sub o piatra sau nu sunteti deloc interesati de cosmetice nu ati auzit pana acum de 1001 cosmetice, site-ul care aduna sub acelasi "acoperis" o varietate mare de produse cosmetice. Fie ca sunteti in cautare de produse de machiaj sau doriti produse de ingrijire, aici gasiti cam tot ce va doreste sufletelul. Avand preturi foarte bune si reduceri zilnice, nu este de mirare ca este un site foarte indragit de toata lumea. In plus, exista un sistem de loialitate - puncte pentru fiecare comanda, care se pot transforma in credit pentru reducerea viitoarelor comenzi, cadouri la comenzi in functie de valoarea lor si multe produse pe care nu le gasiti in alta parte. De asemenea, livrarile sunt foarte rapide si produsele vin bine ambalate, asa ca mereu se intampla sa plasez comenzi la ei pe site, atat pentru mine, cat si pentru cei dragi.

M-am bucurat foarte tare cand am vazut, pe langa produsele comercializate pe site, au si o gama proprie de pensule si buretei - Rial Makeup Accesories. Aceasta gama de accesorii are in palmares diferite pensule si bureti pentru machiaj, care va vor ajuta sa aveti un machiaj de invidiat de fiecare data. Este o gama in continua dezvoltare, cu produse pentru diferite nevoi ale tenului.



Bureteii sunt intr-o varietate de forme si texturi, pentru o aplicare perfecta a machiajului. Gasiti buretei clasici, buretei fara latex sau bureteii din silicon, la preturi foarte bune, in diferite culori, texturi si tesituri. Foarte rezistenti, se spala cu usurinta, fara a se deteriora si fara a ramane patati. Sunt ani de zile de cand folosesc doar buretelul pentru aplicarea fondului de ten, datorita efectului natural pe care il confera, asa ca ma bucur ca acum am de unde alege. Sa va mai zic ca gasiti pe site cele mai simpatice modele de suporturi pentru ele?!


In ceea ce priveste pensulele, eu cred ca se aplica aceeasi regula ca la pantofi - nu poti niciodata sa ai prea multe. Asadar, m-a multumit faptul ca au un set de 15 pensule pentru machiaj, numai bune pentru un full face make-up. Pensulele vin intr-un etui foarte practic atunci cand calatoriti sau doriti sa le depozitati si sunt ideale atat pentru un machiaj profesional, cat si pentru atunci cand de abia incepeti sa cochetati cu aceasta arta. Pensulele sunt facute din peri sintetici, sunt cruelty-free si se spala cu usurinta folosind un sampon sau un sapun delicat, fara a-si schimba forma sau a-si pierde perii. Daca nu aveti nevoie de atat de multe pensule, le puteti achizitiona si separat, dar este mult mai avantajos pretul setului.




Voi folositi pensule si buretei de machiaj? I-ati incercat pe acestia? 

Kiss Kiss.

Share:

1 comentarii