Sweeteria - 3 ani de dulce sanatos

Buna dragilor,

Despre Sweeteria ati mai auzit la mine pe blog. Fie ca v-am aratat noutati delicioase, fie ca v-am prezentat retete gustoase si simple, aceste produse sunt constante in viata mea de ceva vreme. In aceasta perioada Sweeteria implineste 3 ani de existenta dulce, si vine cu o alta noutate pentru voi - veti gasi produsele lor si in DM, lucru care ma incanta. Daca nu sunteti familiarizati cu produsele Sweeteria, aflati ca acestea nu contin zahar si sunt indulcite cu un indulcitor natural, cu indice glicemic 0, fiind ideale de folosit atat de persoanele care nu au voie sa consume zahar, cat si de cele care doresc sa aiba un stil de viata mai sanatos. E foarte greu sa gasim in comert dulciuri care nu contin zahar si care au ingrediente ok, asa ca eu m-am indragostit iremediabil de aceste produse.


De data aceasta, m-am reintalnit cu produse cunoscute, dar am incercat si produse noi. Din cele cunoscute, mentionez napolitanele si batoanele cu cereale. Napolitanele vin in mai multe sortimente, unele mai delicioase ca altele: cacao, lamaie si zmeura, insa pe site sau in magazine gasiti si varianta cu frisca si vanilie, la fel de yummy, pentru care recunosc ca am creeat o mica obsesie in trecut. Batoanele cu cereale vin acum si in doua sortimente noi -  pe langa cel clasic cu cacao mai avem si batoane cu calciu sau cu magneziu, pentru un plus de vitalitate si sanatate. Acestea sunt ideale de luat la munca, la scoala, de avut in geanta sau de avut acasa, ca gustare fara remuscari.



Banutii de ciocolata nu imi lipsesc din dulap. Fie ca ii folosesc sa fac ciocolata calda, sa fac dulciuri rapide, sau doar pentru a-mi infrana pofta de dulce, stiu ca ma pot baza mereu pe ei pentru o gustare rapida si gustoasa. De data asta am incercat si varianta cu ciocolata alba, care sunt foarte fini la gust si la fel de deliciosi.


Am avut ocazia sa gust si indulcitorul natural Dulcisor, pe baza de Stevia Rebaudiana si Eritritol. Acest indulcitor natural are o putere de doua ori mai mare de indulcire decat zaharul clasic, o lingurita de Dulcisor (5g), fiind echivalenta cu o lingura de zahar (10g). Este ideal de folosit atat la copt, cat si la indulcirea alimentelor si a bauturilor, fiind stabil la temperaturi inalte, fara a-si schimba gustul. Dulcisor vine in 3 variante - pulbere, cuburi sau piramide, fiind usor de folosit atat acasa, cat si in deplasare.


Noutatile m-au suprins placut si de data aceasta. Am descoperit gemuri si dulceturi, fara zahar adaugat, dar cu indulcitor natural, facute cu multe fructe si dupa retete clasice. Eu m-am delectat cu cel de zmeura, care imi aduce aminte de copilaria la tara si de zmeura din jurul casei bunicilor. Cel  de afine a devenit preferatul sotului, iar cel cu mure a ajuns la parintii mei, care l-au apreciat in aceasta perioada de post.


Tot noutate sunt si fructele si nuci trase in ciocolata. Si pe acestea au fost bataie mare, noroc ca am avut 4 sortimente delicioase cu care sa ii impac pe toti - migdale si alune de padure pentru cei cu chef de rontaiala, sau prune si stafide pentru cei ce doreau un mic rasfat. Toate variantele sunt de post, invelite in ciocolata, fara conservanti si coloranti.



Produsele Sweeteria le puteti gasi atat in magazinele fizice de tip naturiste sau plafar, cat si pe site-ul Sweeteria, unde gasiti si celelalte produse din gama - paste, creme tartinabile si unturi vegetale, ciocolata si cereale, si mai nou dulciuri de-a gata, ideale pentru Sarbatorile Pascale.

Voi ati incercat produsele de la Sweeteria? Care este preferatul vostru?

Kiss Kiss.

Share:

7 comentarii

  1. Am auzit numai de bine despre produsele acestea. O sa le incerc si eu cu siguranta! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat si eu produsele lor, si imi plac tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Folosesc cu mare drag produsele de la Sweeteria de ceva ani! Sunt tare delicioase si imi plac la nebunie!!

    RăspundețiȘtergere
  4. O, imi plac toata produsele lor. Banutii de ciocolata sunt wow, iar dulceturile dementiale.

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am indragostit de batoanele lor. Sunt atat de bune ❤

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow, o grămadă de bunătăți! Eu am încercat o singura data produse de la ei, dar mi-au plăcut maxim. Am rams cu gândul la niste batoane din cereale.

    Simona Tucu

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce poftă de dulce mi-a făcut articolul tău! Cred că voi plasa și eu o comandă cât de curând! :D

    RăspundețiȘtergere