Cea mai sigura si rapida metoda pentru o schimbare de look


Se stie ca femeile simt mereu nevoia de ceva nou in viata lor. Vor o pereche de pantofi noi, cu toate ca au pantofi pentru a incalta o familie de miriapode. Cauta haine noi, plangandu-se mereu ca nu au cu se se imbraca, desi nu mai au loc in dressing, si au acaparat de multa vreme si dulapul minuscul al barbatului. Isi doresc cu ardoare acel ruj nou aparut, contrar faptului ca pe masuta de toaleta au fix 10 in aceeasi culoare.

Cea mai simpla metoda de a adauga ceva nou, pana nu demult, era schimbarea coafurii. Fie ca optau pentru un tuns diferit, o coafura inedita sau o culoare speciala, mereu gaseau ceva de facut parului, ca sa le faca sa arate de zile mari. Problema este acum, in situatia actuala, cand saloanele de coafura sunt un vis indepartat, din cauza pandemiei cu care ne confruntam. Necesitatea de a se autoizola in casa, adunata cu inchiderea tuturor saloanelor de coafura, fara nicio exceptie, a creat o solutie fara precedent pentru majoritatea femeilor.


Unele, mai norocoase, au apelat cu membrii familiei pentru o schimbare de look. Altele, mai curajoase, au incercat sa faca aceasta schimbare acasa, inarmate vopsele de par, foarfece si multa rabdare. Rezultatul, in majoritatea cazurilor, a fost dezastruos: tunsoare stramba, breton prea scurt, par ars, culoare neuniforma. Noroc ca se sta in casa, ca multe n-ar avea curaj sa iasa asa in public.

Si atunci ce e de facut? Cea mai usoara cale de a face o schimbare de look este folosirea unui nuantator de par. Se gaseste foarte usor, atat in magazinele fizice, cat si cele online, si este cea mai simpla si mai usoara metoda pentru un look nou, inedit, fara prea multe batai de cap. In functie de necesitati, nuantatoarele pot oferi mai mult decat culoare parului. Noile formule imbunatatite ofera, pe langa culoare si stralucire, si hidratarea si hranirea firului de par. 

Exista nuantatoare fara amoniac sau oxidant, care ofera o culoare de lunga durata, care acopera perfect firele albe si care se preteaza pentru toate tipurile de fir de par, fara a-l deteriora in niciun fel. Chiar si pentru cele mai nepricepute sau necunoscatoare femei in arta colorarii parului exista o solutie, de la nuantatoarele de tip spray, care rezista pana la urmatoarea spalare si se aplica cu cea mai mare usurinta, la cele de tip sampon, care se aplica la fel de usor, fara a avea nevoie de ajutor suplimentar, si care rezista la mai multe spalari.


Voi ce metoda de schimbare de look preferati? Obisnuiti sa folositi nuantatorul de par?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. Daaa, clar! Am. Inceput sa optez mai repede pentru nuantatoar sau șampoane colorante decât vopseaua

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, de acord cu tine! Vopsirea părului poate schimba cu totul înfățișarea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, si eu am zis ca inainte de a decide sa ma vopsesc, o sa incerc cu nuantator, sa vad daca imi place sau ma avantajeaza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am folosit niciodata un înălțător dar mi ar plăcea tare mult o culoare de roz in par.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am folosit și eu nuanțator, mai ales când nu pot ajunge la salon, este cea mai la îndemână soluție.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am folosit nuanțator. Pentru mine o schimbare de look înseamnă o tunsoare nouă :)
    Sunt plictisitoare, știu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu prefer sa nu ma vopsesc. Imi place asa naturala. 😊 😊

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu folosesc doar vopsea permanenta, dar am noroc de sotul meu care se pricepe si ma vopseste. Nuantator nu am mai incercat de mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu folosesc nuantator de par. Mi se par usor de folosit si o schimbare de imagine rapida.

    RăspundețiȘtergere
  10. sa iti vad parul vopsit, sunt curioasa de rezultat

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu imi vopsesc parul si destul de rar imi aplic nuantator, dar e o solutie buna.

    RăspundețiȘtergere