Afiseaza un look de invidiat – lenjeria modelatoare invizibila isi merita toti banii (GP)


Trupul acela perfect pe care il vezi in reviste, pe podiumuri sau aparent la unele femei este un vis pentru tine. Perfectiunea de fapt este greu, daca nu imposibil de atins si chiar si cand ajungi la asa zisa forma ideala, parca tot mai exista ceva de retusat. Lupta cu kilogramele este una greu de dus, desigur. Dar asta nu trebuie sa iti creeze frustrari incat sa nu te lase sa porti anumite tinute.
Rochii mulate sau vaporoase, tricouri pe talie si multe dintre hainele la care tanjesti pot fi purtate, dar un truc te va ajuta – poarta pe dedesubt lenjerie modelatoare invizibila. La Clessidra vei gasi o colectie numita sugestiv Second Skin. Ingeniozitatea producatorilor aici face ca astfel de lenjerie sa aiba efectul scontat, acela de a aplatizare a unor zone cu probleme, dar in acelasi timp nu va lasa la vedere nici detaliile precum cusaturile lenjeriei.

Lenjerie modelatoare invizibila pentru corectarea liniilor abdomenului

Una dintre zonele corporale cu probleme este abdomenul, ceva mai pufos decat ti-ai dori sa fie. Aici se depune grasime destul de usor, insa nu la fel de usor reusesti si sa scapi de centrimentri in plus. Un corset, un chilot cu talie inalta pot fi solutia ta pentru a incerca sa aplatizezi abdomenul si sub haine sa nu se vada inesteticii colacei.

Ce sa alegi: un body modelator invizibil, cu bretele detasabile, de la Clessidra. Este subtire, comod de purtat, fara cusaturi. Ai doua variante de culoare, un bej precum pielea sau negru, clasic. iti acopera tot abdomenul pentru ca stratul de grasime sau piele sa nu se aseze inestetic in cute.




Daca iti doresti sa corectezi prin aplatizare si zona soldurilor, cu un usor efect de push up la spate, poti incerca un body shaper. In functie de silueta ta si ce impune tinuta pe care o vei purta tipul exact de lenjerie pe care o vei alege va fi cu picior scurt sau de tip rochie. La o rochie cu un crepeu indraznet pana sus pe picior spre exemplu ar fi bine sa aleg rochia modelatoare sau chilotul tanga.

Cum aleg marimea si tipul de lenjerie modelatoare invizibila

Daca de obicei porti o centura cu efect termic, fiind in perioada in care lucrezi la remodelarea ta corporala, poti opta pentru un body termic invizibil. O data ce te obisnuiesti cu un anumit tip de lenjerie de acest gen, iti va fi mai usor sa stii ca o poti purta oricand si sub orice tip de haina.
In principiu, conteaza foarte mult tipul tau de probleme si la ce tinuta vei dori sa porti lenjeria modelatoare invizibila. Poti cere sfatul specialistilor de la Clessidra. In cadrul paginii ai si imagini sugestive, precum si un tabel de marimi. Alege corespunzator pentru ca aparte de faptul ca efectul acestui tip de lenjerie este de aplatizare, are scop practic si nu trebuie sa incomodeze, sa fie prea stramta incat sa te lase fara aer. Asadar nu alege o marime mai mica decat ar fi normal conform dimensiunilor tale.



Share:

0 comentarii