Descopera cu mine produsele Amway

Buna dragilor,

In urma cu ceva vreme, am fost invitata, impreuna cu cateva fete cucuiete, la o prezentare de produse Amway. Desi stiam de ani buni de aceasta firma, pana acum nu am incercat nicio gama de la ei, asa ca am fost foarte bucuroasa cand am primit invitatia, invitatie care venea la pachet si cu un buget cu care ne puteam noi alege niste produse, pentru a le incerca si a ne face o parere despre ele. Produsele le-am ales de pe site si, la prima vedere, m-a atras gama de ingrijire corporala si ceva de la igiena orala. Totusi, odata ajunsa la intalnire, am facut mici modificari si am ajuns acasa si cu un produs pentru curatenie, despre care o sa vorbim mai tarziu.

Ajunse la locul intalnirii, am descoperit o doamna foarte draguta, care a avut rabdare si ne-a povestit si explicat despre fiecare gama in parte. S-a inceput cu gama de ingrijire si curatare a casei (eu sunt putin clean freak, deci va dati seama cat de incantata si curioasa am fost de produse), o gama bio, care poate fi folosita inclusiv de persoanele alergice la chimicale, fara niciun risc. Inclusiv pentru ambalaje s-au folosit ingrediente biodegradabile, asa ca acestea se pot ingropa in gradina, ca si ingrasamant pentru plante, dupa ce se utilizeaza. Sincera sa fiu, dupa asemenea prezentare, cu produse care mai de care, care promiteau sa curete instant casa, fara ingrediente toxice si fara mult efort, ma asteptam la un pret pe masura pentru ele. Nu mica mi-a fost mirarea cand am descoperit ca preturile sunt chiar de bun simt, iar concentratia produselor este atat de mare, incat trebuie folosite diluate, avand astfel o perioada de utilizare foarte mare. In plus, mirosul fiecarui produs, de la detergentul pentru toaleta, la cel de curatat baia, de la detergentul de haine la cel vase, este foarte discret, nimic deranjant, putand fi folosit atat de femei, cat si de barbati.





Atunci am realizat ca trebuie neaparat sa incerc si eu ceva din aceasta gama, asa ca m-am decis la un burete de curatare, despre care vorbeau fetele inainte de intalnire, cum ca ar face minuni, si mult-laudatul spray pentru pretratarea petelor.



Spray-ul pentru prespalare SA8 se foloseste pe pete, inclusiv cele vechi - se aplica pe tesatura, apoi se pune la spalat, fara inmuiere. Se recomanda a se folosi pe toate tipurile de tesaturi si culori, dar impreuna cu detergentul de haine, pentru un efect garantat. Eu n-am avut detergentul specificat, asa ca l-am bagat in teste cu detergentul ce era mai aproape de masina de spalat, si cu haine care chiar necesitau tratamente speciale, cu pete mai greu de indepartat. Am avut rezultate bune pe unele haine, pe unele materiale nu s-a vazut nicio schimbare. Tin totusi sa cred ca este vorba si de detergentul folosit, fiindca am spalat de doua ori acelasi tip de pata, cu doi detergenti diferiti, prima data a iesit, a doua oara nu, deci e important sa tinem cont de mai multe aspecte. Am avut succes cu petele de suc de rosii, ulei, gulelere camasilor si multe alte pete casnice, asa ca inca mai caut pete pe care sa il incerc.



Am descoperit apoi gama de ingrijire a corpului si gama de ingrijire orala, si mi-am dat seama ca am facut alegeri bune. Podusele au ingrediente atent selectionate, un miros delicat, natural, si promit ingrijire blanda, curatare eficienta si rezultate de durata. Eu am fost tentata de sapunul lichid, deodorantul anti-perspirant, dar si de o pasta de dinti.

Sapunul lichid Concentrat Protect+ este fin si delicat, si foarte concentrat, ai nevoie de cea mai mica cantitate de produs. Oricum, pompita scoate o cantitate minima la apasare, deci presimt ca 250 de ml o sa ajunga pe o perioada indelungata. Ca si produs, imi place sa il aplic pe mainile usor umezite si sa masaj, apoi sa bag mainile sub jetul de apa. Se creaza o spuma delicata, si mainile se curata bland, dar foarte eficient. Dupa utilizare, nu imi simt pielea uscata si chiar nu mai am nevoie de crema hidratanta dupa. Mirosul este unul extraordinar de placut, miroase a curat, si ma bucur ca nu este clasicul parfum de floricele/bombonele/etc, plus ca rezista pe maini vreme indelungata.




Deodorantul antiperspirant G&H Protect+ este un produs care promite o eficienta de 48 de ore, fiind in acelasi timp delicat cu pielea si nelasand urme pe haine. EU il folosesc de cand l-am primit, asa ca am prins si zile reci, dar si zile mai calduroase cu el, reusind astfel sa il testez in tot felul de conditii. Bila este destul de mica, lucru bun, deoarece nu lasa mult produs la suprafata pielii. Trebuie aplicat si apoi lasat sa se usuce, fiindca daca va grabiti si nu intra in piele, o sa va treziti cu urme albe pe hainele inchise la culoare. De protejat, protejeaza super bine acum, cand temperaturile sunt scazute, si sunt tare curioasa daca o sa faca fata la fel si in sezonul cald. Contine extracte de ceai alb, minerale si afine, ingrediente care protejeaza epiderma si nu provoaca iritatii sau senzatie de piele uscata.




Pasta de dinti cu fluoruri Glister este in top 10 produse de la Amway, si asta spune ceva. Vine atat in varianta de 50 de ml, travel size, cat si in varianta de 150 ml, ideala pentru toata familia sau pentru o perioada indelungata de utilizare. Fluorura de sodiu si silice din compozitie curata dintii eficient, lanand dintii curati si o respiratie proaspata. In plus, promit combaterea cariilor si reducerea placii dentare. Eu ma lupt de ceva vreme cu dintii mei sensibili si cu adictia de cafea, asa ca am inteles ca dinti albi, ca de reclama, fara sacrificii, nu o sa am niciodata. Asa ca incerc sa caut mereu o pasta de dinti blanda, care sa nu imi provoace sangerari sau sensibilitatea dintilor, dar care sa curete bine. Aceasta pasta de dinti reuseste sa le bifeze pe toate, asa ca ma declar multumita. Dantura se simte curata, nu simt neplaceri la trecerea de la alimente reci la cele calde sau invers, iar respiratia proaspata se pastreaza mult timp. In plus, cantitatea mare o sa imi ajunga pe o perioada mare de timp, mai ales ca eu folosesc periuta electrica si nu cea clasica.



S-a continuat prezentarea cu produsele de ingrijire a tenului, dar si cele de machiaj. Produsele pentru ten vin cu inovatii anti-aging, cu game si ingrediente special concepute pentru diferitele nevoi ale tenului. Va las cu niste imagini, care vorbesc de la ele, eu una cu mare greu m-am abtinut sa nu iau acasa cateva dintre ele.








Pentru colaborări sau detalii despre produse scrie-ne pe adresa de e-mail potential.nelimitat@gmail.com
Ne găseÈ™ti È™i pe site-ul PotenÈ›ial Nelimitat SAU pe Facebook PotenÈ›ial Nelimitat

Voi ati incercat produsele de la Amway? Daca da, care este preferatul vostru?

Kiss Kiss.


Share:

14 comentarii

  1. Eu am folosit cateva produse cosmetice, dar mi-ar placea sa incerc si produsele pentru casa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Într-adevăr par tare bune. Am tot auzit de ele. Le voi încerca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Produsele sunt interesante, la fel si oportunitatea unui castig financiar.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am avut inca produse de la ei, chiar mi-aș dori macar câteva. 😊

    RăspundețiȘtergere
  5. Cunosc produsele Amway și am folosit multe din ele. Pasta de dinți era preferata mea dar și produsele de curățenie sau cosmetice, ba chiar și bijuterii.Mulțumesc pentru recomandare, voi relua folosirea lor .

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar mi-ai starnit curiozitatea. Nu am avut placerea sa incerc nimic de la Amway, dar am auzit numai de bine despre produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am fost reprezentata Amway acum niste ani. Detergentul acela pt pete scoate petele de pix...!

    RăspundețiȘtergere
  8. Desi am mai auzit de ele nu am apucat inca sa le incerc, poate pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce faine par aceste produse!! Par mai naturale ca altele asa ca sunt niste alegeri faine pentru casa. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  10. Au am kit-ul de sprancene de la Artistry care mi se pare minunat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu folosesc foarte multe produse Amway. Eu folosesc spray-ul de pete care este excelent si de un real ajutor, bureteii de sarma imi plac si mie si ii folosesc si eu pe tigaile sensible si cam atat ...

    RăspundețiȘtergere
  12. Oven Cleaner este produsul meu preferat, pana acum. Mai folosesc spray-ul pentru prespalare SA8 si pasta de dinti pentru copii care le place celor mici.

    RăspundețiȘtergere