Cum sa iti faci vizibila afacerea

Buna dragilor,

Fiecare viseaza, in zilele noastre, sa devina propriul sef. Sa nu mai fie la cheremul nimanui, sa fie el/ea persoana care decide cum se vor face lucrurile. Si, desigur, sa se imbogateasca peste noapte. Desi deschiderea unei firme nu este ceva greu - ai nevoie de un loc, cateva hartii, si o idee de afacere, greul incepe de abia dupa aceea. Cel mai dificil pas este sa te faci vizibil pe piata. Sa te arati ca esti acolo, ca faci lucrurile bine, si ca merita sa fii alegerea numarul unu a clientilor.

Expunerea in fata clientului este cea mai importanta cale de a-ti asigura vizibilitatea afacerii si implicit, succesul acesteia. Exemplul cel mai clar, in aceasta directie, poate fi un magazin. Clientul este programat mental sa se uite la ceea ce este la nivelul ochilor sai, si foarte rar isi ridica privirea la raftul de mai sus sau isi coboara ochii la raftul de jos. Este vorba despre comoditate, si comoditatea vinde. De asemenea, un ambalaj alb, cu un print potrivit, intr-o culoare contrastanta, sau unul in culori interesante, va atrage mai repede privirea decar unul intr-o culoare nepotrivita sau care nu are nimic diferit.

Cea mai simpla metoda de expunere este reclama pozitionata in puncte cheie, iar solutia este reprezentata de display-uri din plexiglas. Sunt prezente prin toate magazinele, pe la toate expozitiile si spatiile comerciale. Printul digital se poate face pe orice fel de material, de la cel mai rigid la cel mai flexibil (carton ondulat, forex, polipropilena, plastic, lemn, plexiglas, autocolant, hartie min. 200g, backlit film, etc), iar tehnologia de ultima generatie ofera calitate imaginii, culori clare si rapiditate in efectuare.







Printarea UV, datorita tehnologiei Durst, ofera o gama diversificata de materiale si produse printate, fara pierderi de material sau costuri suplimentare, iar timpul de realizare rapid o propulseaza in topul solutiilor de printare digitala.

Fie ca alegeti un design simplu, intr-o singura culoare, sau alegeti sa va expuneti intr-o multitudine cromatica, un asemena display va ajuta orice produs sa fie vizibil in ochii clientului si sa se vanda.

Voi ce parere aveti despre display-urile de acest gen? Ajuta in promovarea produselor?

Kiss Kiss.











Share:

0 comentarii