Cele mai noi sortimente de ciocolata Sweeteria

Buna dragilor,

Sa ridice o mana cui ii place ciocolata. Toata lumea e cu mainile pe sus? Perfect, fiindca astazi vin in fata voastra cu niste noutati ciocolatoase, care o sa va faca sa salivati. Si inainte ca cineva sa sara si sa imi reproseze ca e la dieta, si ca ciocolata e interzisa, tin sa precizez ca aceasta ciocolata poate fi consumata fara remuscari, fiindca nu contine zahar. 


Daca ati mai fost pe aici pe blog, stiti deja ca am incercat, cu ceva timp in urma, dulciurile fara zahar de la Sweeteria. Dulci si gustoase, sunt exact ce avem nevoie pentru o gustare sau pentru a infrana pofta de dulce. Astazi va prezint 6 variante, una mai gustoasa ca alta, cu un numar mai mic de calorii fata de ciocolata clasica.


In ordinea de pe tricouri, avem ciocolata cu lapte si ciocolata cu lapte, mar si scortisoara, ciocolata amaruie si ciocolata amaruie cu visine, si ciocolata alba cu zmeura si ciocolata alba cu zmeura si matcha. Toate variantele sunt delicioase, testate atat de mine, cat si de sot, de familie si de colegii de la munca. 







Cand nu mananc ca atare cateva patratele langa o cana de cafea, imi place sa fac mici artificii cu ele si le folosesc atat in compozitia brioselor, cat si topita pe bain-marie, pentru a unge clatite cu ele. Gustul este desavarsit de fiecare data, si avand atetea variante de rasfat, niciodata nu ma plictisesc. In plus, variantele de ciocolata amaruie sunt de post/vegane, deci pot fi folosite cu usurinta atat de persoanele care tin post/au scos din alimentatie produsele de origine animala, cat si de persoanele cu intoleranta la lactoza.



Pe site-ul Sweeteria gasiti o varietate extinsa de ciocolata, dar si dulciuri care mai de care mai gustoase si mai rafinate. Voi ati incercat produsele Sweeteria indulcite natural, fara zahar? Care este preferatul vostru? 

Kiss Kiss.

Share:

11 comentarii

  1. Toate ciocolatele astea-s delicioase. Preferata mea e cea alba cu zmeura

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca zici ciocolata pe mine una mai convins. Si daca e si naturala si sanatoasa astfel incat sa i-o pot da copilului meu fara grija atunci e si mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cea cu scortisoara ma tenteaza si pe mine de ceva vreme sa o incerc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine ar fi zic ca ciocolata fara zahar poate fi atat de gustoasa?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate-s absolut delicioase. Nici n-as putea spune care varianta mi-a placut mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata criminal de bine aceste ciocolati si se pare ca sunt mai sanatoase decat mi-as fi putut inchipui

    RăspundețiȘtergere
  7. Le-am incercat si eu si-s delicioase. Ciocolata amaruie e favorita mea, eu, care nu mancam cicoloata maruie deloc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am încercat și eu niște batoane de la ei și aveau un gust aiurea rău de tot, ca de lipici, nu m-au încântat :(

    RăspundețiȘtergere
  9. Ciocolata amăruie este preferata mea!
    Arată foarte bine și sunt sănătoase, deci nu rămâne decât să caut ciocolata de la Sweeteria.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu sunt prima pofticioasa la ciocolata :)) dar as vrea sa nu mai fiu... Dar nu pot :)) Si mie tot ciocolata amaruie imi place.

    RăspundețiȘtergere
  11. Iubesc dulciurile lor. De exemplu mi-amk luat astazi niste napolitane din DM ca le-am gasit la reduceri

    RăspundețiȘtergere