Balustrada care se potriveste casei tale - de la Artbient (GP)


Un element arhitectural de impact, balustrada joaca un rol important in decorul casei tale. Acesta imbina atat partea de estetica, cat si pe cea functionala intr-un mod unic, completand design-ul interior cu succes. Aspectele care influenteaza modul final de prezentare al balustradelor sunt numeroase. Conteaza mai ales cine le realizeaza, ce materiale foloseste, prin ce tehnici le creeaza, dar si alte astfel de parametri.




Rolul functional al balustradelor

Un astfel de element joaca inainte de toate rol de protectie, fiind un sprijin la utilizarea scarilor. Desigur ca in aceeasi masura rolul lor este si estetic, fiind cea care poate crea o ambianta placuta. Montarea corespunzatoare a lor este cea care asigura o functionaliate optima si risc scazut de accidentare, deci o fixare profesionala este necesar.
Balustrada de interior poate fi o solutie pentru spatii diverse: case de vacanta, spatii rezidentiale, birouri, vile spatioase, interiorul diverselor spatii publice.




Artbient - reperul romanilor vizavi de productia de balustrade

Daca iti doresti ca balustradele ce vor completa functionalitatea si totodata decorul interior al locuintei tale sa fie deosebite, Artbient.ro te poate ajuta cu asta. Este vorba despre o echipa de experti, specializata printre altele si in confectionarea de balustrade.
Sunt anumite avantaje ce recomanda serviciile expertilor, pe care iti recomand sa le ai in vedere. Spre exemplu, obiectivul lor este de a concepe balustrade unice, din materiale premium. Este valabil pentru orice tip de interior. Serviciile lor sunt disponibile in mai multe orase din tara - Bucuresti, Iasi, Cluj, Galati si Timisoara.
Spre exemplu poti sa te orientezi dupa un model realizat prin combinarea metalului cu sticla fuzionata, cu vitralii, respectiv sticla securizata clara. Vei reda un caracter nobil holului tau. Iata una dintre modalitatile prin care poti reda personalitatea interiorului, cu adevarat o amprenta artistica ambientului.

Daca interesul este de a defini excelenta luxului, atunci ideal este ca pentru acest element decorativ sa ai in vedere imbracarea pariti superioare a acestuia cu un produs unic pe care il propun specialistii - port mana din sticla topita. Este in curs de brevetare si apartine expertilor Artbient.

Pentru a te convinge ca astfel de balustrade sunt ceea ce te vor ajuta sa conturezi spatiul dorit, vizualizeaza portofoliul online de pe artbient.ro. Te va ajuta sa observi ritmul nuantelor si a liniilor ce confera un aspect original balustradelor. Vei vedea cum pot acestea deveni un element decorativ remarcabil.

Intotdeauna trebuie sa te raportezi la celelalte elemente ce compun designul, astfe incat balustrada sa fie in armonie, chiar pana in cele mai mici detalii. Iti vor permite transparenta dorita in acest sens structurile din metal si sticla.

Un aspect modern poate fi atins cu siguranta cu ajutorul unor balustrade atens selectionate din lista bogata de optiuni. Fara a mai spune si altceva despre asta, te invit sa descoperi serviciile pe care le ofera echipa Artbient, pentru ca mai apoi sa il alegi pe cel ce il consideri potrivit casei tale. Specialistii te vor ajuta sa alegi un model care sa se armonieze frumos cu restul decorului.


Share:

0 comentarii