Ce produse am mai incercat de la PentruCorpulTau

Buna dragilor,

PentruCorpulTau este unul din magazinele mele preferate din online. Pe langa ca gasesc acolo produse pe care nu le gasesc in orasul meu, tot timpul sunt preturi bune, reduceri si oferte, asa ca mereu am acolo un wishlist kilometric. De data aceasta am decis sa aleg produse pentru ingrijire si produse pentru machiaj, asa ca am impuscat, dintr-o singura miscare, cele doua categorii de produse care ma incanta cel mai mult.



Pentru ingrijire, m-am axat pe ten, si am ales produse Pielor. Am ales un demachiant bifazic, fiindca folosesc de multi ani doar acest tip de demachiant pentru zona ochilor, si acesta s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele. Curata delicat machiajul, fara a agasa pielea sensibila din jurul ochilor si fara a lasa urme., iar extractul de amarant, impreuna cu panthenolul si vitamina E, ajuta la hidratare.



Am incercat si mastile Pielor de tip servetel, atat de laudate, insa inaccesibile mie pana acum. Le-am folosit atunci cand simteam ca aveam nevoie de ceva extra pentru tenul meu, dar si in ritualul de relaxare. Mastile sunt foarte bine imbibate in serum si sunt pentru diferite nevoi ale tenului - reducerea de sebum, iluminare, revitalizare si racorire. Aplicate pe ten, ofera o senzatie de hidratare intensa, si de fiecare data pielea arata mai bine dupa utilizare. Pretul este foarte bun, pana in 5 lei pe bucata, iar pe site gasiti o multime de variante din care puteti alege.


Ultimele, dar nu cele din urma, sunt produsele de machiaj. Am ales un ruj lichid mat Lovely Extra Lasting, in nuanta 01, un nude-roz-piersiciu foarte placut, ideal de purtat de zi cu zi, in orice sezon. Nu am mai auzit pana acum de aceasta firma, insa m-a incantat peste masura de la prima aplicare. Se usuca rapid pe buze, si rezista pana la 12 ore, fie ca mananci sau bei. Senzatia de buze uscate o atenuez cu un balsam aplicat inainte de ruz, asa ca pentru mine este rujul preferat din ultimul timp.



Pe langa ruj, am ales si un trio de unghii de la Wibo - Wibo Incredible Gel Base, oja Wibo Incredible Gel in nuanta 07 si Wibo Incredible Top coat. Despre aceste produse am citit pe un blog polonez, unde erau ridicate in slavi in legatura cu aspectul si rezistenta lor, si chiar m-au intrigat. Le-am bagat in teste si pot sa spun ca arata super pe unghii, de parca ar fi gel adevarat. In ceea ce priveste rezistenta, si aici am fost uimita de rezultate - aproape o saptamana, in conditiile in care nu sunt straina de activitati domestice, iar dusurile sunt fara numar.



Daca va intereseaza si pe voi astfel de produse, va recomand sa urmariti si pagina de Facebook Pentru Corpul Tau, unde posteaza ultimele noutati, oferte si reduceri!

Voi ati incercat aceste produse? V-ar tenta?

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii

  1. O vai mai convins, i am addicted dupa masti :)) trebuie sa dau si eu un ochi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mastile de fata trebuie sa le incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaiii, ce nuanta frumoasa are oja aceea!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place gama variata de produse de pe siteul Pentru Corpul Tau. 😍😍 Tot auzisem de ojele Wibo. Se vede frumos rezultatul pe unghiutele tale. Poate incerc si eu recomandarea ta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu mereu fac comenzi pe acest site. Au super preturi. Mastile de la Pielor sunt preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata tare bine ojele de la Wibo. Nu am mai vagut gama asta pana acum

    RăspundețiȘtergere