Shopping Haul - Comanda Avon C 15/2018


Buna dragilor,

Desi nu mai apuc sa postez si pe blog, pe Youtube sunt la zi cu postarea de noi videoclipuri si acolo va arat, live, cam pe ce mai dau eu banii. Asadar, astazi vin si aici sa va prezint cumparaturile de la Avon din aceasta campanie. Si cum au fost tare multe, am decis sa le imparte caprarii, ca nu incapeau toate in cadru. Daca doriti sa achizitionati produsele, dati click pe denumire.



Pentru mama - mama a devenit mai atenta cu ingrijirea zonei ochilor, asa ca am convins-o, si s-a convins (dupa utilizarea de 5 mostre), ca tratamentul Anew Instant Platinum este potrivit pentru ea. Desi are un pret destul de piperat, 69 de lei pentru 15 ml, campania aceasta a fost la pachet cu setul format din mini apa de toaleta si lotiunea de corp Tommorow la doar 5 lei, asa ca a beneficiat si de cele doua. Pe langa astea, fiind impatimita a rujurilor, si-a comandat si noul ruj metalic mat Luminous Velvet in nuanta Red Flash (17 lei, 3.6 grame), un rosu caramiziu ideal de toamna, caruia o sa ii fac cat de curand un articol separat. A mai adaugat la colectie si un mini parfum Femme Icon, varinata de 10 ml, care a costat doar 10 lei, dar si doua tuburi de crema de maini Avon Care Skin Recovery, cu elastina si colagen, la 5 lei bucata. Acum acestea vin la ambalaje mai mici, de 75 de ml, si pot intra cu succes si in cele mai mici genti.


Fiindca imi place sa pun accent pe ingrijirea tenului, am dat iama in produsele Anew pentru ca nu mai am 20 de ani si trebuie scoasa la inaintare artileria. Tratamentul de ochi nu este al meu, l-am luat sa il fac cadou, insa mi-am luat o lotiune de fata cu SPF 50 Anew Defend&Repair, care intra super rapid in piele si nu lasa pelicula alba, si la pretul de 29 de lei pentru 30 de ml e cu siguranta best deal. Mi-am luat si dischete exfoliante Anew cu 10% acid glicolic, pe care urmeaza sa le introduc in rutina de ingrijire a tenului, si care au avut un pret bunisor, de 29 lei pentru 30 de bucati. Ultimul produs din categoria ingrijire este Uleiul de curatare Nutra Effects, un produs pe care il am si il iubesc, si a fost la pret bun, de doar 15 lei pentru 150 ml.


Am achizitionat noul rimel din gama SuperShock Definition (17 lei, 10 ml), ce promite volum, separare si definire. Inca sta nedeschis, fiindca am deja doua deschise, dar o sa ii vine si lui randul. Fiindca nu aveam nimic din aceasta gama, am ales si un spray parfumat Rare Pearls, la doar 11 lei pentru 75 de ml, si m-a convins ca are un miros placut si merita luat si in varianta de parfum, full size. Am ramas si cu un set format din mini apa de parfum Tomorrow si lotiunea de corp din aceeasi gama, de care v-am povestit mai sus. Nu in ultimul rand, am luat si un set format din 3 produse pentru picioare din gama Footworks, cu aroma divina de portocale si scortisoara, continand un scrub pentru picioare, un lichid emolient si o crema hidratanta.


Din categoria produselor primite, le am pe cele din imaginea de mai sus. Asta imi place la Avon, au mereu oferte de neratat si campanii motivationale usor de facut, asa ca au reusit sa ma fidelizeze de atatia ani. Parfumul TTA Always, in varianta de 50 ml, l-am primit la doar 10 lei, fiindca am avut comanda de produse Anew in valoare de 100 lei, asta in conditiile in care acesta este un parfum din categoria de lux de la Avon, care are de obicei un pret peste 60-70 de lei. Am primit si un set format din lotiunea de corp Far Away Rebel, mini-parfumul Far Away Rebel si o oja Avon True Color in nuanta Decadence. Aceasta a fost primit gratis fiindca am avut o comanda mai mare de 270 de lei. De asemenea, fiindca am avut un ruj, un rimel si un luciu de luze, toate din noile aparitii, am primit si perlele iluminatoare din gama Avon True Colors.

Voi ati incercat aceste produse? Care sunt produsele preferate de la Avon pe care le recumparati?

Kiss Kiss.

Share:

32 comentarii

  1. ce de cadouri! misto tare! nu mai sunt reprezentant avon de ceva timp, dar serios ca parca s-au mai desteptat pe partea asta. astept pareri despre noul supershock

    RăspundețiȘtergere
  2. ÃŽmi plac parfumurile de la ei. Care mai de care mai fain

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce de produse interesante. Din campania asta nu am facut comanda, dar mi-am comandat cateva lucruri din 16.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu prea sunt fan produsele Avon. Mai mult imi place Oriflame, desi sunt mai scumpe

    RăspundețiȘtergere
  5. Ojele Avon chiar imi plac, o sa imi iau si eu cateva curand. De perle sunt mega curioasa!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-ar plăcea mult să încerc acel ulei pentru ten!!
    Aștept să îmi ajungă 2 oje de la ei..

    RăspundețiȘtergere
  7. De la Avon recumpăr produsele de la Planet Spa, in special, exfoliantele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place spray-ul parfumat Rare Pearls. Am sa-l comand si eu, ca nu mai am de mult! Sa le folosesti pe toate cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  9. De mult tare nu am mai avut produse Avon. Pentru că am cunoscut un om deosebit, eram mai mult fan Oriflame dar foloseam È™i produse de la ”concurență” :)
    Sunt bune produsele pentru ochi Anew.

    RăspundețiȘtergere
  10. Niste perle din alea am si eu si imi plac tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  11. Perlutele sunt tare dragalase. Imi doresc si eu o cutiuta. Imi aduce aminte de facultate pentru ca atunci cred ca le-am folosit ultima data

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce faine sunt produsele!! As vrea si eu sa mai plasez o comanda la Avon in curand. Mi-ai dat idei. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  13. Am avut si eu mai demult un set Anew. Bunicel, nu ma pot plange...

    RăspundețiȘtergere
  14. Folosesc și eu multe dintre aceste produse și chiar îmi plac.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce de bunataaati <3
    Mie de la Avon imi place parfumul Rare Gold - pe care de altfel nu l-am mai cumparat de mult...
    Am o paleta de fard de pleoape de la el foarte misto si un lip balm care coloreaza putintel.
    Astea imi vin acum in minte, dar cred ca am o mie de produse pe care le ador de la ei :d

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu am mai folosot produse Avon de ceva vreme, insa parca imi este si dor sa mai rasfoiesc o brosura.

    RăspundețiȘtergere