Cosmic Aura, noua aroma de la C-thru

Buna dragilor,

Stiti deja ca sunt o impatimita a parfumurilor, iar recenta prezentare a colectie de arome detinute sustine aceasta afirmatie. Asadar, va inchipuiti cam cat de tare ma bucur atunci cand primesc arome noi si am sansa sa ma joc cu ele si sa ma transpuna in locuri speciale, creand amintiri si senzatii placute. 

Gama de produse parfumate de la C-thru se incadreaza cu succes in aceasta categorie de arome speciale. Noua lansare a grupului Sarantis, Cosmic Aura, ne prezinta un pachet complet format din deodorant spray (150 ml), spray parfumat (75 ml) si apa de toaleta (30 sau 50 ml). Fiind o aroma floral-fructata, este recomandata de a fi purtata ziua, si se incadreaza cu succes in preferintele unei femei optimiste. Notele de varf ale parfumului, primele care se simt cand este aplicat si explodeaza intr-o nebunie de gusturi gurmande, sunt: bergamota verde, coacaze rosii, pepene galben si mandarina. Cand apele s-au linistit, apar la suprafata notele de mijloc, formate din flori special alese: iasomie, cyclamen si geranium. Intr-un final intra in scena si notele de baza, cele care definesc parfumul si il fac arat de special: mosc, patchouli si vanilie.




Aceasta gama mi se pare ideala de purtat vara, sau in ultimele zile calduroase de toamna, cand notele sale dulci fructate ne amintesc de caldura binefacatoare a soarelui, iar notele florale ne transpun in gradini parfumate, mici oaze de relaxare. Avand aceste note proaspete, se potriveste de minune atat pentru adolescente, cat si pentru femei tinere. 

Atunci cand incerc un parfum nou, imi place sa folosesc toata gama, pentru a nu combina aromele si a ma bucura de un parfum fin. Fiindca nu prea functioneaza pentru mine sa folosesc doar deodorant, utilizez un antiperspirant neparfumat, ca mai apoi sa pot veni peste cu un deodorant din gama parfumului, asa cum am facut si de aceasta data. In asa fel, am parte si de protectie, si de miros placut de dimineata pana seara.



 In ceea ce priveste parfumul in sine, folosesc dimineata apa de toaleta, iar spray-ul parfumat il iau cu mine in geanta si il reaplic la nevoie, fiind in acest fel parfumata si frumos-mirositoare toata ziua.

In plus, sticluta de parfum are elementul specific acestei linii si anume cristalele de la baza sa, dand astfel personalitate si facand-o si un cadou ideal.

Voi ati incercat aceste arome? Care este parfumul vostru preferat de la C-thru?

Kiss Kiss.

Share:

23 comentarii

  1. ce faina e gama asta, trebuie sa o testez si eu in magazin!

    RăspundețiȘtergere
  2. Când zici cosmic, mă gândesc la un parfum magic, care miroase bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foloseam produse C-thru cand eram mai micuta si mi-au ramas cumva in suflet.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceasta gama o ador, imi plac produsele si chiar apa de toaleta e preferata mea

    RăspundețiȘtergere
  5. Am incercat si eu aceasta gama si chiar m-a surprins! Mie mi se pare cea mai luxurianta gama a lor de pana acum, nu se compara cu niciuna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca miroase absolut superb! Abia astept sa vad si cum miroase!💙

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat de fain este recipientul. Mie de cele mai multe ori imi fac cu ochiul recipientele si am surprize sa descopar ca si aroma parfumului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am mai folosit nici un parfum din gama asta din perioada adolescentei dar mai miros cate unul atunci cand ajung in magazine si devin nostalgica.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu an nici un parfum preferat, oare pentru ca nu le-am incercat pe cele de la C-thru?

    RăspundețiȘtergere
  10. gama asta noua de la c-thru este minunata! si eu tot ca pe un parfum de vara il vad, cu toate ca moscul e baza. preferatul meu e Black Beauty, din toate gamele lor

    RăspundețiȘtergere
  11. Ambalajele arata intr-un mare fel. Chiar as vrea sa vad ce aroma au, sunt convinsa ca miros extraordinar de bine.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mie parfumul mi l-a furat mama 😂😂😂 am ramas doar cu spray-ul care mi place mult.

    RăspundețiȘtergere
  13. N-am incercat Cosmic Aura, dar l-am avut pe cel galben, de lime si mi-a placut mult.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am mai folosit de ceva timp produse C-thru, dar m-ai făcut curioasă cu această nouă aromă.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred ca are un miros superb! Voi testa si eu aceasta gama.

    RăspundețiȘtergere
  16. Since r din ce tin minte acestea sunt primele produse c-thru deci nu m.as putea pronunta. Insa imi place acesta

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu am produse din gama C-thru dar gama pe care o prezinți pare atractivă. mai ales că îmi plac aromele de vară.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mie imi place mult ambalajul si culoarea este favorita mea. Sunt tare curioasa de miros si sunt tentata sa le incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu nu am incercat inca nimic de la ei, desi intr-o perioada erau foarte in voga. Sunt curioasa sa incerc aceasta gama.

    RăspundețiȘtergere
  20. C-thru cel galben il am si eu insa ma tenteaza si varianta aceasta :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Imi plac o serie de game de la C-THRU asa ca abia astept sa miros si Cosmic Aura! 😘 Sigur ma va da pe spate!!

    RăspundețiȘtergere