First Impressions: Produse Remary de la Glemis vs. celulita

Buna dragilor,

Se stie ca marea problema a femeilor este imaginea lor, si cum le percep cei din jur. De aceea femeile incearca mereu sa isi imbunatateasca aspectul fizic, iar cea mai mare lupta pare a fi cea cu nesuferita celulita. Celulita poate aparea indiferent de varsta sau greutate si este reprezentata de aspectul de coaja de portocala a pielii. Aparand mai ales pe coapse, fese si solduri, este o reala problema mai ales in sezonul cald, facand multe fete si femei sa renunte la plaja si piscina pentru a nu-si expune corpul in vazul celorlalte persoane.



Pornind de la aceasta premiza, va anunt ca si eu fac parte, din pacate, din aceasta categorie de femei. Din cauza alimentatiei nu tocmai sanatoase, a lipsei de miscare, a kilogramelor in plus acumulate, pe corpul meu s-a instalat celulita ca la ea acasa. Fiindca nu imi place aspectul ei, am cautat mereu solutii pentru a o face sa dispara. Desi am inceput sa am un stil de viata mai sanatos, in care ma feresc de zahar, de fast food si de grasimea excesiva, incerc sa fac miscare si sa consum minim 2 litri de apa zilnic, am observat ca musafirul neplacut, cu numele de celulita, nu vrea sa plece. Asadar, am cautat solutii extra pentru disparitia ei, si anume cremele special concepute.

De cateva zile am primit doua produse profesionale pentru lupta cu celulita si remodelarea corporala, si anume doua produse Remary de la Glemis. Le-am incercat de cateva ori pe fiecare in parte, pe cate o jumatate a corpului, si astazi o sa va prezint primele mele impresii despre aceste produse. Desigur, un review complet va fi facut in momentul in care le voi termina, si o sa va expun atunci toata experienta mea cu ele.



Crema termoactiva anticelulitica Remary este un produs profesional pentru utilizare zilnica, cu efect indelungat. Crema promite sa estompeze aspectul celulitei, sa mentina elasticitatea si fermitatea pielii, sa elimine retentia de lichide, toxinele si depozitele grase. Crema contine o gama complexa de ingrediente active naturale, care au efecte benefice asupra aspectului pielii: alga marina bruna, algele marine de stanca, iedera, coada calului, sunatoarea, extractul de vita de vie, papadia.


Crema are o textura interesanta, pe care nu am mai intalnit-o pana acum la niciun produs de acest gen. Este cumva cremoasa, insa in acelasi timp usor elastica, si putin uleioasa. Acest aspect o face ideala pentru masaj, deoarece intra in piele suficient de usor si repede pentru a permite si un masaj intens al pielii, potentand astfel efectele sale. Desi este targetata ca o crema termoactiva, tin sa va anunt ca nu o sa simtiti ca arde pielea. Eu nu suport cremele care, odata aplicate, simt ca am luat foc, si de obicei ma feresc de ele, insa aceasta incalzeste pielea in mod placut, fara a simti acea senzatie neplacuta de arsura. Ca si prime impresii, am constatat ca, inca de la prima aplicare, pielea arata mai bine. Nu bine de pus pe revista, va dati seama ca asa ceva este imposibil, dar am observat ca o imbunatatire la nivelul pielii. Dupa cateva utilizari, pielea pare a fi mai ferma, deci imi da speranta ca pana la finalizarea cutiei, efecte vizibile nu voi intarzia sa apara. Un alt aspect important al acestui produs este mirosul. si va spun ca este pur si simplu minunat si se mentine timp indelungat pe piele. Mirosul este elegant, intens, si ma face sa ma simt ca sunt la spa, rasfatata si ingrijita.





Pe cealalta jumate de corp, am aplicat, dimineata si seara, Crema profesionala pentru slabit Remary cu extract de alge. Ca si produsul anterior, aceasta crema promite sa ne ofere o piele ferma si lipsita de celulita, sa elimine depozitele adipoase si retentia de apa.



Crema contine ingrediente active precum uleiul de Centella Asiatica, un ulei de origine indiana care stimuleaza productia de colagen si ajuta in diminuarea aspectului vergeturilor, extract de seminte de Guarana care ajuta la reducerea grasimilor localizate, ulei esential de scortisoara pentru a accelera circulatia sangelui si niaminacide, ingredient minune care confera elasticitate pielii. Am aplicat acest produs prin miscari circulare, pe zonele afectate, masand pana la abosrbtia totala. Textura sa mai light, o combinatie intre crema si gel, a facilitat absorbtia rapida in piele. Mirosul este unul foarte placut, de scortisoara, si se potriveste de minune cu acest sezon. La fel ca si cealalta crema, am observat ca ofera fermitate pielii. O aplic si pe niste vergeturi noi aparute, fiindca spune ca lupta cu succes in diminuarea aspectului lor, si sper sa aiba efectul dorit.



O sa continui sa folosesc aceste produse concomitent, si deja mi-am facut un plan: dimineata voi folosi crema pentru slabit, iar seara imi voi masa corpul cu crema anticelulitica, pentru a avea cele mai bune efecte. Aceasta rutina, combinata cu miscare si alimentatie sanatoasa, vor face cu siguranta o diferenta. Eu am variantele de 250 ml, insa pe site veti gasi si variante de 30 ml sau 500 de ml, pentru testare sau utilizare pe perioada indelungata.

Voi ati incercat aceste produse? Ce solutii aveti pentru lupta impotriva celulitei?

Kiss Kiss.

Share:

17 comentarii

  1. Eu nu am celulita, zic eu, dar odata ce le-am primit gratis de la Glemis, le voi folosi, preventiv. Crema cu alge , pentru slabit chiar o s-o folosesc, de maine, ca e luni :) pentru burtica, problema ce ma doare cel mai tare. Cand ma ingras prima data pun pe burta.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce interesante is produsele astea, cand o sa am probleme de genul, am sa apelez clar la ele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Creme, masaj, alimentatie sanatoasa, proceduri de remodelare corporala si pot sa zic adio celulita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca nu pot sa ma pronunt asupra efectelor cremelor deoarece sunt si eu tot in prima saptamana de utilizare, dar mirosul de scortisoara al cremei profesionale pentru slabit Remary cu extract de alge m-a cucerit definitiv.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am încercat aceste produse. Folosesc și eu o crtema anticelulitică și perie uscată

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar as vrea sa incerc astfel produse profesionale. Sunt curioasa daca au rezultatele dorite.

    RăspundețiȘtergere
  7. As dori sa incerc si eu aceste produse! Am mare nevoie, daca intelegi ce vreau sa spun! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Am si eu nevoie de crema anticelulitica. Nu ca de aceea de slabit n-as avea nevoie, dar nu stiu daca la mine, care am dublul greutatii pe care ar trebui s-o am, ar avea vreun efect vizibil.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie crema aceasta cu alge mi-a placut extrem de mult! Se simte asa bine pe piele!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sper sa ajungi la rezultatele dorite cu aceste creme. Par foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce sa zic ... stiu ca este bine sa fac miscare, sa beau mai multa apa si sa mananc sanatos, iar ca si ultim pas ar fi fost sa aplic crema. Eu mai mult la crema apelez si .... cam atat :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Celulita este o problema generala. Nu stiu cine mai are o alimentatie corespunzatoare in ziua de astazi. Inevitabil mai calci si in strachinute. Am sa incerc si eu aceasta gama

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu folosesc aceste doua produse si ma declar foarte incantata de ele. Foarte multa celulita nu am, insa deja pielea arata si se simte mai elastica.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am mai incercat produse destinate pentru aceast lucru, insa am si eu aceasta problema si as vrea sa incerc aceste produse. 🤗

    RăspundețiȘtergere