Ce trebuie sa stii despre tratamentul cu keratina pentru parul tau (GP)



Parul lipsit de stralucire, de rezistenta si ciufulit are nevoie de keratina. Aceasta este metoda deja populara de indreptare a parului. Cunoaste efecte indelungate si este una dintre cele mai eficiente metode. Trebuie mentionat de asemenea despre keratina ca este o proteina ce se gaseste in mod normal in organism. Insa in timp, pe masura ce imbatranim, nivelul acesteia se reduce semnificativ.

In ce consta un tratament cu keratina pentru par? Hairstylist-ul stie cel mai bine care este procedura. De preferat sa aiba loc la un salon, acest tip de tratament consta in aplicarea de sampon si ulterior balsam pe baza de keratina. Ulterior, o substanta ce contine keratina va fi aplicata pe parul uscat, urmand ca acesta sa fie supus metodei de intins cu placa.



Durata acestui tip de tratament depinde de mai multi factori, incepand cu tipul de produse si pana la textura firului de par. Rezultatul poate ajunge si pana la 3 luni. Iata si care sunt avantajele acestui tip de tratament:
C  Nu afecteaza parul. Sunt o multime de produse ce promit netezire perfecta insa in fapt sunt un cumul de substante chimice daunatoare. Efectul este si unul vizibil caci parul va arata ca fiind natural indreptat.
C  Stralucire recapatata. Keratina va fi responsabila cu efectul de stralucire al parului, ce sta fir cu fir intr-o directie si arata impecabil. Se poate distinge cat este de matasos.
C  Nu are efecte negative. Din pacate, cand nu este vorba de o eroare a celui care se ocupa de parul tau, efectele neplacute ale aplicarii de tratament cu keratina nu sunt.
C  Se intretine usor. Odata ce s-a aplicat acest tip de tratament se recomanda ca parul sa ramana  uscat pret de cateva zile. Ulterior, ca si maniera de ingrijire nu sunt indicatii speciale. Cert este ca nu se va mai necesita vreun produs de styling pentru a aranja parul, pentru a-l mentine drept.

Keyliss Keratin

Pentru cei preocupati de produsul utilizat in tratamentul de keratina aplicat trebuie spus ca specialistii de la www.emsibeth.ro dispun de o optiune calitativa. Se numeste Keyliss Keratin si este o gama cu produse multiple, de la sampon, balsam la masca si balsam intensiv.



Aceasta linie de produse se destinge in primul rand prin complexitatea ingredientelor menite sa ofere un dublu tratament. Este vorba de reparare firului de par si de sistemul de indreptare in acelasi timp. Totusi  nu actioneaza agresiv asupra parului, ci dimpotriva, este o formula blanda. Rezultatul, asa cum spun cei de la Emsibeth ce ofera publicului acest tip de produs, este cel al unui par matasos si usor de pieptanat/coafat, un par stralucitor pentru mai mult timp.

De mentionat ca un produs de acest gen nu contine aditivi, sulfiti, parabeni, ceea ce face ca reteta ce sta la baza acestui produs sa fie cu atat mai eficienta, apreciata si cu rezultate.

Pentru ca parul merita si el sa aiba parte de tratament de rasfat, pentru ca podoaba capilara este pe merit vazuta ca un dar, un plus in aspectul fizic, merita o atentie aparte. Emsibeth poate fi un raspuns potrivit pentru un astfel de interes.


Share:

0 comentarii