Un dormitor cu stil de la PremiaMob


Buna fetelor,

V-am aratat, in urma cu ceva vreme, cam cum as dori sa arate bucataria mea. Atunci m-am inspirat de la PremiaMob, si chiar mi-a placut ce am vazut acolo. Am stat bine si ne-am gandit, si am decis ca daca vom alege bucataria de acolo, indicat ar fi sa alegem si mobila de la dormitor tot de la Premia Mob. Asta inseamna pentru noi un mare avantaj - mobila se va livra toata odata, nu va trebui sa stam si sa avem bucatarie unde sa bem cafeaua, dar sa nu avem pat unde sa dormim. In plus, nu ne vom mai bate capul cu livrarea in zile diferite, pentru care vom fi nevoiti sa lipsim de la job. Chiar daca show-room-ul este in Baia Mare (pe Independentei, nr 64, in caz ca sunteti din zona), pozele de pe site sunt destul de clare, si putem sa ne facem o idee fara a fi neviti sa ajungem pana acolo. In plus, la comenzi de minim 300 de lei, transportul e gratuit, deci facem si economii, daca e sa o gandim asa. Dar haideti mai intai sa va arat pe ce am pus ochii:

Dormitor Premia Mob

Chiar daca pentru unele persoane griul pare o culoare monotona, fada, mie imi place, si mai ales pentru un dormitor. In combinatie de tonuri calde de bej si crem, aspectul dormitorului va fi unul cosy si calduros.  Daca vreau un strop de culoare, pot adauga orice nuanta, fiindca culoarea gri se potriveste, practitc, la orice. Ce ma atrage cel mai mult este patul, si sa va zic de ce. In primul rand, eu urasc paturile cu picioare ridicate, cu spatiu mult sub ele. Am vazut prea multe filme de groaza si prea multe thrillere, deci se intelege de ce 😄. Nu m-ar incanta ideea ca ar putea sa ma apuce un bau-bau de picior. Ma incanta insa foarte mult ca acel spatiu are in schimb sertare, in care eu as depozita lenjeria de pat. De asemenea, ma incanta ca este din material textil. Chiar daca este mai pretentios la curatat, materialul textil mi se pare ca arata mult mai bine intr-un dormitor, si la cate metode de curatare sunt acum pentru tapiterii, chiar nu imi fac griji. Si partea de la capataiul patului mi se pare geniala, iar persoanele care prefera sa lucreze in pat, sa stea la laptop sau sa citeasca, vor intelege de ce. Nu trebuie sa mai car perne dupa mine, perne care niciodata nu vor sa stea cum le pun eu si care de fiecare data ajuns sa zboare pe jos dupa ce m-am saturat de ele.

Am gasit si o saltea care sa se potriveasca la asemenea minunatie de pat, o saltea speciala, cu spuma, rigiditati diferite pe fiecare parte a saltelei, anti-microbiana si cu husa lavabila. Nici eu, nici sotul, nu ne putem odihni cum trebuie daca nu avem o saltea buna sub noi, asa ca investitia intr-o saltea de calitate, care va avea o viata lunga, este necesara, mai ales cand ofera un somn linistitor.

Voi ce parere aveti? V-ar placea asemenea pat?

Kiss Kiss.

Share:

2 comentarii