Shopping Haul - Comanda Avon C 16/2016 (+unboxing video)


Buna fetelor,

Astazi am fost la Oficiul Postal sa ridic ultima comanda de la Avon, plasata in campania C 16/2016. S-au adunat si de data aceasta cateva produse, asa ca am decis sa le fac un unboxing pe Youtube:


Am atins si pasul 3 din campania Anew, si cred ca o sa ma opresc aici, deoarece produsul oferit la ultimul pas nu ma prea incanta. Totusi, sa nu mai deviez si sa va arat produsele - click pe denumire pentru a ajunge pe site:


Set Anew Platinum 55+ - 2 x 50 ml, 65 de lei. Acest set l-am luat pentru mama mea, care pana acum a folosit produsele din gama Nutra Effects, dar a vrut sa faca o schimbare. Setul contine crema de zi cu SPF 25 si crema de noapte si sper sa i se potriveasca tenului ei.
2 x Crema de ochi Anew Nutri-Advance - 15 ml, 20 de lei. Le-am luat pentru a indeplini conditiile din campania Anew. Una va ajunge la mama mea, una la mine.
Apa de parfum Perceive - 50 de ml, 50 de lei. Tot la mama mea va ajunge si acesta, a mirosit parfumul la mine si i-a placut, asa ca am decis sa ii iau si eu unul.
Apa de toaleta Imari Elixir - 50 de ml, 65 de lei. Eu am luat aceasta apa de toaleta cu doar 3 lei, in campania Anew, avand in aceasta comanda 3 produse Anew, cu unul in plus fata de campania precedenta. Atentie, setul de creme este contorizat ca un singur produs. Acest produs se va lansa in campania C 17.
2 x Exfoliant pentru talpi Avon Foot Works Sugar Lime Mojito - 75 ml, 4 lei. Luate din oferta de reprezentanti, si mereu prezente la mine in diferite arome.
Set Avon Naturals cu vanilie si lemn de santal - 200 + 200 ml, 11 lei. Setul contine gel de dus si lotiune de corp si are un miros foarte placut, cald, ideal pentru sezonul rece.
Set Advance Techniques Supreme Oils - 250 + 250 ml, 30 de lei. In mod normal, setul contine si tratamentul bifazic, dar acela l-am avut pe comanda la cineva, asa ca eu am ramas cu aceste doua produse. Contin 5 uleiuri pentru hidratare si regenerare si am primit feedback pozitov de fiecare data la aceste produse.
Masca de par Advance Techniques Supreme Oils - 150 ml, 7 lei. Ca sa intregesc setul, am luat si aceasta masca de par, tot din aceeasi gama. Mie imi place sa folosesc gama intreaga, pentru a ma bucura din plin de efecte.

Oferta de Black Friday de la Avon este foarte atragatoare, zic eu, asa ca daca plasati comanda online, merita sa profitati de ea:



Voi ce produse ati mai comandat de la Avon?

Kiss Kiss.


Share:

43 comentarii

  1. Am parcurs postarea in graba, ca vreau sa vad produsele pe youtube. :D Sa le folosesti cu mare drag! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am comandat de mult de la Avon, o sa ma uit prin brosura!

    RăspundețiȘtergere
  3. doamne, ce de lucruri iei mereu! si culmea e ca stiu ca le folosesti pe toate cu acelasi spor! te invidiez! sa le folosesti cu drag pe toate! as lua si eu un set cu vanilie, mai mult pentru miros, ca vorba ta, e fain asa, de iarna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac parfumurile de la Avon, au un pret accesibil si miros foarte bine. Greu de ales, o sa ma uit si eu pe catalog.

    RăspundețiȘtergere
  5. supreme oils suna tentant, trebe s ao intreb pe mama daca are vreo amica cu Avon ca vreau sa incerc

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am mai facut de ceva timp o comanda de la Avon sau Oriflame de cand cu Yves Rocher. Nici nu stiu, oare la Avon se poate si online?

    RăspundețiȘtergere
  7. O sa-i scriu Mosului sa se inspire din coletul tau.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand vad comenzile astea la tine imi doresc sa mai fiu si eu reprezentant. Iubeam ziua in care ajungea coletul si analizam fiecare produs in parte

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie sa vad si eu ce produse Anew imi iau pt a primi parfumul .Sunt curioasa de el

    RăspundețiȘtergere
  10. Am vazut azi ca ai pus poza cu, cutia si abea asteptam sa vad ce contine :)

    RăspundețiȘtergere
  11. da ai luat ceva produse :) Parfumul Perceive imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  12. Apropo, nu stii, mai exista pe la Avon Outspoken-ul ala clasic, ca sa zic asa, cel in sticluta neagra, chiar primul aparut? Ma intereseaza foarte mult parfumul asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prin catalog nu l-am mai vazut de mult, dar cred ca sunt sanse sa il gasesti in oferta de reprezentant!

      Ștergere
  13. Acum imi amintesc cat de mult timp a trecut de cand am fost si eu reprezentant Avon... De cand nu am mai cumparat ceva de la ei! Arata foarte bine produsele cumparate de tine.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu nu am mai comandat demult produse de la Avon, dar am cateva in wishlist.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu nu am mai facut de mult comanda la Avon...nici nu stiu cum mai arata catalogul :( , dar stiu ca am avut parfumul Perceive si miroase foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ultima data mi-am luat oja BB 7 in 1, oja Avon True Colour Perfect Reds nuanta Tweed care este bestiala!

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu am mai comandat de secole de la ei. ti-ai luat o gramada de produse. Tentant!

    RăspundețiȘtergere
  18. Foarte interesant suna acea gama Avon Naturals cu vanilie, m-ai facut curioasa!

    RăspundețiȘtergere
  19. Percive era parfumul preferat al mamei mele. Nu l-am mai comandat de mult...

    RăspundețiȘtergere
  20. Iar ai cumparat multime de chestii. Ma uimești.

    RăspundețiȘtergere