Review: Masca pentru par uscat de la Bottega Verde, cu ulei de masline extravirgin


Buna fetelor,

Astazi vom vorbi, din nou, despre ingrijirea parului. V-am mai spus eu ca sunt fana inraita a mastilor de par, si nu las sa treaca nicio spalare a parului fara sa aplic si o masca. Cea care va intra astazi sub lupa este masca pentru par uscat de la BottegaVerde.ro, cu ulei de masline extravirgin.




Ce spun ei: O formula cremoasa care hraneste firul de par in profunzime, fiind destinat parului uscat, deshidratat si rebel. Caracterizat de textura matasoasa si parfumata, imbina ingredientele hidratante ale Pantenolului cu proprietatile nutritive ale uleiului de masline extravirgin. De la prima aplicatie parul isi recapata frumusetea naturala, stralucirea, moliciunea si poate fi mai usor pieptanat.

Ce spun eu: Crema vine intr-un ambalaj micut, de tip borcanel, si are folie de protectie, deci primeste din prima un pare plus din partea mea. V-am mai zis ca prefer mastile de par in astfel de ambala, deoarece asa pot sa folosesc cu usurinta pana la ultima picatura de produs. Ambalajul mic si compact o face ideala de luat si in calatorii.

Masca are o culoare alb-galbuie si un miros floral fresh foarte placut, care pe mine ma duce cu gandul la florile de tei. Textura este aerata si destul de light, si din aceasta cauza se intinde foarte bine pe par, necesitand o cantitate mica de produs.



Ce m-a atras cel mai mult la acest produs este promisiunea sa de a domoli parul deshidratat, cret si rebel. Eu ma incadrez de minune la aceasta descriere, asa ca am avut asteptari mari, si nu m-a dezamagit. Am folosit aceasta masca conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa spalarea  si clatirea temeinica a parului, am aplicat o cantitate de produs pe par si am masat usor. Eu am aplicat, ca de obicei, de la urechi in jos, am lasat sa actioneze cateva minute masca si am clatit cu apa caldauta din abundenta.

Dupa utilizare, parul meu se simtea si se vedea altfel. Nu mi-am dat seama de rezultatele sale cu adevarat decat intr-o zi dupa  ce m-a prins ploaia. Daca aveti parul cret/ondulat, stiti ca umiditatea nu face deloc bine. Ei bine, cand am ajuns acasa ma asteptam ca parul meu sa arate ca un cuib de ciori (la fel, nefericitele posesoare de asemenea par vor intelege), dar spre suprinderea mea, parul meu a ramas nezburlit. In plus la acest avantaj imens, dupa utilizarea acestui produs, parul ramane moale si catifelat si foarte frumos parfumat. Eu am un par normal, cu tendinte de ingrasare la radacina, am aplicat masca, dupa cum am precizat, de la urechi in jos, si nu mi-a incarcat deloc parul, nici nu l-am simtit sa se ingrase mai des decat de obicei.

Daca va doriti o masca lejera, hidratanta, care sa va imblanzeasca parul, va recomand sa ii dati si acesteia o sansa. Cu siguranta veti fi placut suprinse.

Ingrediente:



Cantitate: 125 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: 33 de lei, fiind acum la reducere.

Unde se gaseste: pe BottegaVerde.ro, aici.

Voi ati incercat aceasta masca de par?

Kiss Kiss.

Share:

50 comentarii

  1. Eu am un par rebel si mi-ar trebui o masca sa il mai potoleasca. Merci de recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  2. La categoria masti ,din fericire pentru mine,nu ma "prinde" nici macar "Bodega Verde"pentru ca imi place sa-mi rasfat parul natural...mai natural ca mine nu o face nimeni! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac si cele naturale, pun mai ales uleiuri in par, dar inainte de spalare.

      Ștergere
  3. Oare al meu il va imblanzi ca si al meu este cret?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat-o, uite chiar acum o sa o pun in cos si eu am un par rebel

    RăspundețiȘtergere
  5. Dap, sunt alaturi de tine, stiu ce greu eu cu parul ondulat care se ”transforma” in ceva diform la umiditate. Clar imi pun masca pe lista de BF

    RăspundețiȘtergere
  6. mie mi-ar fi placut sa miroasa a ulei de masline. Sunt una dintre putinele persoane carora le place acest miros.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am parul gras, mi-ar trebui o masca care sa il ajute sa nu se mai ingrase atat de repede

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si parul meu are tendinte de ingrasare, dar doar la radacini, deci pe lungime pot sa aplic masti!

      Ștergere
  8. Eu uit sa.mi aplic mastile, am o gramada, dar nu stiu de ce nu mi.a intrat acest ritual in sange pana acum...

    RăspundețiȘtergere
  9. N-am incercat-o pana acum dar, ma cam tenteaza! ;))

    RăspundețiȘtergere
  10. o masca excelenta dar prefer sa-mi fac homemade de ceva vreme!

    RăspundețiȘtergere
  11. Masca de par nu am mai folosit de nu stiu cand si abia acum am realizat ca nu trecusem pe lista de cumparaturi!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu sunt posesoarea unui păr gras și din păcate acest timp de mască nu mi se potrivește.

    RăspundețiȘtergere
  13. Parul meu e potolit de la natura, dar ma enerveaza ca e mereu uscat si friabil asa ca nu i-ar strica niste hidratare.

    RăspundețiȘtergere
  14. Merci pentru reocmandare, o pun pe lista :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Semanam la par asa ca o sa incerc si eu aceasta masca.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cred ca aceasa masca ar fi potrivita si pentru parul meu care nu este nici drept, nici ondulat si la ploaie patesc cam la fel ca tine. Am sa il incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  17. Off cate probleme am eu cu parul...cred ca mi-ar fi tare utila.

    RăspundețiȘtergere
  18. Din fericire am parul fooooarte drept , uneori imi doresc par cret :))) Ma bucur sa aud ca ti-a fost de folos acest produs.

    RăspundețiȘtergere
  19. daca nu ingrasa parul e ok, trebuie sa il incerc si eu mai ales ca are ulei de masline

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu am incercat. De obicei nu prea imi plac mastile si balsamurile pt par pt ca eu deja am parul fin si moale, iar aceste produse parca imi pleostesc parul si mai mult. Le folosesc doar asa ca sa nu ma simt vinovata ca nu am grija de par.

    RăspundețiȘtergere
  21. MI-AR TREBUI SI MIE, NU MAI AM PARUL DE ALTADATA

    RăspundețiȘtergere