La ce mai viseaza Claudia #143 - Captain Fantastic


Buna fetelor,

Dupa o zi de shopping ( vedeti  pe Youtube pe ce am dat banii), m-am retras in pat, in pijamale, si am zis sa va povestesc ceva de ultimul film vazut. Film vazut duminica trecuta, noaptea, cand n-am avut somn, dar asta e alta poveste :) Asadar, astazi discutam despre Captain Fantastic:


Ben traieste o viata sanatoasa, lipsita de internet si de alte artificii, intr-o padure. Isi educa si isi antreneaza copiii cum stie mai bine, si face o treaba destul de buna, dand un nou sens expresiei "home schooling". Afla insa ca sotia sa, internata in spital si suferinda de o boala grava, s-a sinucis, asa ca pleaca impreuna cu cei sase copii intr-o aventura, decis sa indeplineasca ultima dorinta a sotiei.

Povestea este emotionanta, va zic de la inceput. Chiar daca educatia pe care le-o ofera este net superioara si copiii sunt as la toate subiectele, le lipseste de fapt experienta de viata, contactul cu cei din exterior, si nu se pot adapta la ritmul vietii din afara padurii lor.

Este un film foarte frumos, plin de drama, faze amuzante si invataturi. Este un film altfel, pe care vi-l recomand cu drag!

Voi ce filme ati mai vazut?

Kiss Kiss si o saptamana frumoasa!


Share:

25 comentarii

  1. Eu am vazut Trolli, pentru ca acum de cand sunt mamica ma gandesc in primul rand la placerile fetitei. Interesant filmul vizionat de tine, pare potrivit si pentru mine.
    O saptamana frumoasa si tie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu m-am uitat de mult la un film... ultimul vazut a fost BERZELE - un film pentru copii de care ne-am bucurat impreunà in una din iesirile in familie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hachiko a fost ultimul film vazut , pe langa serial :D Cum sunt eu mai emovita am plans jumatate din durata filmului :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci ca m-ai amintit de el, il uitasem. O sa ma uit si eu, pare smecher.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut un singur film saptamana asta, aseara pe AXn ceva cu dragoste in titlu, un cantaret faimos se intoarce in satul natal si se indragosteste de prietena lui din copilarie. In rest ma uit doar la seriale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si eu intr-o noapte un film interesant, vechi, dar nu stiu pe ce post!

      Ștergere
  6. Nu am prea mai vazut niciun film care sa ma atraga. Incep cam tarziu si nu prea pot sa stau pana dupa miezul noptii cand se termina iar pe laptop nu imi place sa il iau in pat ca.... nu imi place :)) mi-e incomod.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe acesta l-a pus sotul la laptopul lui, conectat la TV, el a adormit, eu am vizionat. Tipic noua :))

      Ștergere
  7. Eu chiar azi am vazut doua filme, am fost intr o stare de leneveala maxima :)) m am uitat la Bad Moms si Criminalul

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am vazut acest film si am vazut filmul. Imi este dor sa stau relaxata cu un castron de pufuleti in brate si sa stau la un film. Cred ca fug la cinema, nici acolo nu am mai ajuns de ceva timp

    RăspundețiȘtergere
  9. La filme ma uit mai rar, ma uit la seriale indiene de am innebunit pe toata lumea :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Aseara am vazut Ocean's Eleven, iar azi m-am uitat putin la Ce vraji a mai facut nevasta mea? Captain Fantastic nu l-am vazut, dar imi doresc.

    RăspundețiȘtergere
  11. La filme mai ma uit pe Pro Tv daca ma atrage in rest am un serial preferat pe acasa care incerc sa nu-i pierd nici un episod.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu stiu daca e chiar pe genul si oricum acum sunt ocupata cu Lost. probabil sunt singura care nu l-a vazut inca.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am vazut si eu Captain Fantastic si mi-a placut sincer, a fost destul de ok, asa mai de duminica :-D.
    Ultimul film pe care l-am vazut a fost The Accountant, a fost destul de interesant :-D

    RăspundețiȘtergere