Innoieste-ti garderoba de Black Friday


Buna fetelor,

Stiti deja ca "Nu am cu ce sa ma imbrac", chiar si atunci cand dulapul nostru a devenit neincapator, este un laitmotiv pentru noi, nu? Eu una nu mai am loc de mult in dulap, insa se intampla de multe ori sa mi se puna pata pe un articol vestimentar. De cele mai multe ori acel articol, sau unul asemanator, se regaseste deja in garderoba mea, diferenta fiind doar o nuanta, dar acestu lucru nu m-a oprit niciodata sa fac cumparaturi :)

Totusi, anul acesta am decis sa fac smart shopping si sa cumpar doar articolele care sunt in inferioritate numerica in garderoba mea. V-am mai povestit pe blog despre stilul minimalist, asa ca voi incerca sa fiu cumpatata.  Dupa o scurta cercetare, am descoperit ca top-urile fac parte in numar redus din colectie, asa ca am decis sa rezolv problema. Mai ales ca in weekend incepe Black Friday, si smart shopping-ul este astfel la puterea a doua.

Cum lenea e mare si gerul e prezent, anul acesta am decis sa fac cumparaturile de Black Friday din confortul si intimitatea casei mele. In ceea ce priveste hainele, am pus bookmark pentru BellezzaFashion. Pentru cine nu stie, BellezzaFashion.ro este un magazin online ce oferă spre comercializare, fuste din piele, haine de firmă, costume de baie, pantaloni din piele naturală, blugi, rochii de club È™i multe alte categorii pe care acum le puteÈ›i găsi la ofertă. Toate aceste produse se găsesc acum la reduceri mari, aÈ™a că, descoperă oferta!

Si ca sa ma simt si cu constiinta impacata, sa nu cheltui prea multi bani si sa imi iau hainute care imi plac cu adevarat, mi-am facut deja un wishlist. Am pus opt produse in el, dar voi cumpara doar 4, cate doua din fiecare categorie.



Prima categorie care ma intereseaza este bluze dama, unde se gasesc aproape 200 de articole! Am pus deja ochii pe niste bluzite subtirele, pe niste maieuri si niste camasute cu broderii fine, ideale pentru un office look.


Din a doua categorie, deficitara in garderoba mea, am ales tot patru produse. Toamna, obisnuiesc sa includ in tinuta de zi cu zi pulovere si cardigane, deoarece sunt foarte versatile, se asorteaza usor la diferite haine si accesorii, si sunt calduroase. Recunosc, chiar daca suna a clisee, ca am facut putina pasiune pentru gri toamna aceasta.


Voi ati decis sa faceti smart shopping sau preferati sa va lasati duse de val?

Kiss Kiss.



Share:

3 comentarii

  1. ogramada de tentatii, anul trecut pe vrea asta aveam lista cu ce vreau si am stat toata noaptea sa comand..anul acesta ma abtin mai ales la haine, profit la anul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am auzit până acum acest magazin dar văd că au prețuri bune.

    RăspundețiȘtergere