Beauty Alert - Salveaza-ti tenul si perna cu apa micelara de la Nivea


Cel mai important ritual pentru un ten sănătos este demachierea. Aceasta se poate transforma într-un proces simplu, delicat și rapid dacă folosești produsul potrivit. Îți propunem să transformi misiunea imposibilă a demachierii într-un moment de relaxare, un moment de răsfăț doar al tău, cu apa micelară delicată de la NIVEA!

Datorită tehnologiei micelare, loțiunea nu necesită clătire și menține echilibrul pielii. Micelele funcționează ca un magnet: aplicate pe discheta de bumbac, ele atrag uleiurile și machiajul, iar tenul rămâne hidratat. În felul acesta îți vei salva tenul, dar și perna!



După succesul înregistrat anul trecut, campania #operatiuneademachierea continuă cu o nouă componentă educativă al cărei obiectiv este să atragă atenÈ›ia asupra importanÈ›ei îngrijirii corecte a tenului. Demersul este susÈ›inut de unele dintre cele mai cunoscute bloggeriÈ›e de beauty: Alina CeuÈ™an, Maria Dragason (Special Koko) È™i Laura MuÈ™uroaea. Pentru o mai bună vizibilitate a mesajului campaniei, în perioada 11 – 13 noiembrie 2016, în showroom-ul Kika din BucureÅŸti, vor fi expuse portretele celor trei ambasadoare care amplifică mesajul că demachierea nu numai că este necesară înainte de culcare, dar este ÅŸi sănătoasă pentru ten. Portretele de pe husele pernelor care conÅ£in urme de machiaj reprezintă un memento de a nu adormi fără curăţarea tenului.  

ÃŽncearcă apa micelară de la NIVEA! 

Pentru ca tu să te bucuri de o piele catifelată, apa micelară NIVEA vine într-o variantă mai mare la 400 ml în trei variante potrivite diferitelor tipuri de ten. Descoperă cele trei formule inovatoare de la NIVEA și află care ți se potrivește!

Somnul este mai lin când nu sari peste demachiere. Iar dacă tenul tău este sensibil, NIVEA are grijă de el. Curățându-l în profunzime cu apa micelară delicată pentru ten sensibil cu dexpantenol ÅŸi ulei din sâmburi de struguri  Ã®ndepărtează rapid machiajul tenului, chiar ÅŸi pe cel din zona ochilor, hidratând dintr-o singură miÅŸcare. 

Aplică apa micelară delicată pentru ten normal NIVEA îmbogățită cu Vitamina E, 
ce curăță în profunzime și îndepărtează eficient machiajul ca să te bucuri de un aspect sănătos. În plus, elimină excesul de sebum şi transpiraţia dintr-o singură mișcare.


  
  Dacă tenul tău este uscat, NIVEA are soluÈ›ia potrivită! PoÅ£i folosi cu încredere apa   micelară delicată pentru ten uscat cu ulei natural de migdale care curăţă eficient, dar blând È™i în profunzime machiajul tenului È™i al zonei ochilor, iar tu te vei bucura de hidratare ÅŸi catifelare, cât ai zice #operaÅ£iuneademachierea!  



Indiferent de tipul tenului pe care îl ai, nu uita de îngrijirea feÅ£ei ÅŸi dimineaÅ£a oferindu-i atenÅ£ia completă de care are nevoie. Curățarea tenului contează! Este o idee bună să te obiÅŸnuieÅŸti să incluzi în ritualul pentru o zi minunată înlăturarea impurităţilor acumulate de către piele. ÃŽncepe ÅŸi încheie ziua cu un ten perfect curat! 

Alătură-te și tu echipei tenului frumos și bucură-te de o curăţare eficientă şi delicată cu apa micelară de la NIVEA!
Pentru mai multe detalii, accesează website-ul: https://www.nivea.ro/nou-de-la-nivea/apa-micelara-delicata-de-la-nivea
PreÈ› recomandat NIVEA: 21.30 lei 400 ml


Despre NIVEA: 
NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.
*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

Share:

24 comentarii

  1. Eu am inceput de putin timp sa folosesc apa micelara. Si imi place. Ce e drept, de la alt brand, dar o sa incerc si de la nivea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador produsul asta! Il folosesc de cand a aparut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac apele micelare. Am încercat-o si pe cea de la Nivea si a fost ok

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu am incercat de la Nivea, dar cred ca Apa Micelara pentru ten normal mi s-ar potrivi. Cum o termin pe cea pe care o am acum, o sa ma uit dupa Nivea

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu o folosesc zilnic de mai bine de jumatate de an si nu as schimba-o cu alt produs.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am folosit si eu intr-un concediu de la dna cu care am partajat camera, si m-am simtit excelent. dar de atunci n-am mai avut ocazia, n-am stiut ca apa micelara exista si pe la noi. O sa-mi iau si eu, mai ales Nivea, un brand despre care am numai de bine de zis.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am folosit mult timp apa micelara de la Nivea, chiar si acum mai am un sfert din ea :)
    Am multe produse Nivea si sunt foarte multumita de ele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma faci sa ma simt vinovata ca saptamana asta in vreo 2 seri am adormit machiata si am gasit urme pe perna. Stiu importanta demachierii, dar am fost asa de bolnava, febra 40 si dureri de gat ca pur si simplu nu am fost in stare sa ma ridic sa ma demachiez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu tin micelara, dischete si servetele demachiante langa pat. Tocmai pentru astfel de situatii.

      Ștergere
  9. Folosesc apa micelara, imi place foarte mult! De cand am descoperit-o o folosesc zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu prea folosesc apa micelara pentru ca ma machez doar daca ma duc la o petrecere, intalnire, in rest nu gasesc timp sa ma machez.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ador aceasta apa micelara, si in general produsele de la Nivea

    RăspundețiȘtergere
  12. Folosesc apa micelara de la Nivea dar nu din astea noi :) Imediat ce termin sticluta o sa-mi ia si diin asta :)

    RăspundețiȘtergere