Beauty Alert: Oja Mata de la Melkior


Buna fetelor,

Lansarea unei oje este cu siguranta un moment de bucurie pentru un nail junkie. Cum subsemnata are o colectie frumusica de oje acasa, si cum dorinta de a o creste este la fel de mare, vestea de astazi m-a incantat. Nu stiu cum sunteti voi, dar mie mi se pare ca o oja mata arata cel mai bine pe unghii in sezonul rece.

Cele mai noi oje Mate vin de la Melkior, si se gasesc atat in cantitate de  ml, cat si de 4.5 ml. Eu le prefer pe cele din urma, sunt mici, ca niste bijuterii, nu ocupa mult spatiu si mi se pare cea mai buna alegere, fiindca le voi consuma cu siguranta.



Ojele se gasesc in 5 variante de culoare, se aplica usor pe unghii, au culori pigmentate si rezistente si se usuca rapid. Pentru cele mai bune rezultate, incepeti prin a aplica un strat de baza de unghii, apoi aplicati 2 straturi subtiri de oja, cu pauza de cateva minute intre ele.



Produsele le gasiti pe site-ul Melkior http://bit.ly/2fsdhNF si au preturi prietenoase: 9.9 lei varianta de 4.5 ml sau 29.9 lei varianta de 15 ml.

Pe voi ce culoare va incanta?

Kiss Kiss.

Share:

9 comentarii

  1. Eu am vrut miercuri sa imi comand nuanta Saphir, cand am vazut ca s-au lansat pe site. Dar marti dadusem comanda de alte 3 oje tot de la ei, asa ca am stat cumintica. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. eu sunt fan mai mult al ojelor sidefate dar daca toata nuntele arata ca cea albastra, cred ca imi schimb orientarea.

    RăspundețiȘtergere
  3. superbe noile nuante, ma tenteaza in varianta de 4,5 ml altfel niciodata nu le termin

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubesc ojele mate desi mi-am dat seama ca am cam putine astfel de modele. Cred ca dau si eu o comanda fulger pe Melkior

    RăspundețiȘtergere