Beauty Alert: În sezonul rece, ai grijă de părul tău cu NIVEA Repair and Targeted Care Îngrijeşte. Fortifică. Protejează.



În anotimpurile reci ale anului, din cauza diferențelor de temperatură dintre exterior și interior, firul de păr se deshidratează mai ușor, își pierde strălucirea și flexibilitatea, ajugând astfel la degradare și vârfuri despicate. Pentru a menține sănătatea părului tău, în special în sezonul rece, NIVEA îți pune la dispoziție gama revoluționară destinată îngrijirii părului degradat, tern, cu vârfuri despicate – NIVEA Repair and Targeted Care.




Șamponul și balsamul NIVEA Repair and Targeted Care au fost concepute cu ajutorul tehnologiei Kera Detect, un sistem inteligent de reparare ce conţine o combinaţie unică de trei ingrediente active complementare care au rolul de a identifica zonele degradate şi a repara firul de păr exact acolo unde este nevoie.

Atunci când suprafaţa firului de păr este afectată, acesta îşi pierde capacitatea de protecţie a stratului interior, iar părul capătă un aspect tern, degradat. De aceea, rolul Kera Detect este de a proteja eficient părul, menținându-i suplețea şi strălucirea, chiar și în sezonul rece.

Tehnologia Kera Detect este o combinaţie unică de trei elemente active complementare ce ajută la repararea în profunzime a firului de păr: o componentă cu rol de regenerare, pantenol şi keratină lichidă.

1. Componenta regenerantă detectează porţiunile afectate de la suprafaţa firului de păr, reparând exact acolo unde este nevoie, îngrijind eficient părul.



2. Pantenolul pătrunde în profunzime, având capacitatea de a hidrata părul şi a-i conferi rezistenţă din interior.



3. Keratina lichidă aderă la suprafaţa firului de păr, repară chiar şi cele mai mici urme de degradare. alcătuind un strat de protecţie.



Astfel, șamponul și balsamul NIVEA Repair and Targeted Care îngrijeşte, fortifică şi protejează părul, conferindu-i sănătate, strălucire şi rezistenţă, în timp ce tu te bucuri fără griji de frumusețea sezonului rece!



Preţ recomandat şampoane: 13,68 Lei, 250 ml; 18,85 Lei, 400 ml
Preţ recomandat balsamuri: 13,68 Lei, 200 ml.


NIVEA, cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*, îți îngrijește părul cu ajutorul gamei Repair and Targeted Care, având în prezent în portofoliul de produse pentru îngrijirea părului opt tipuri diferite de şampon şi alte şapte tipuri de balsam potrivite nevoilor oricărui tip de păr, de la cel uscat, tern, fără volum, la cel lipsit de strălucire, sau cel cu vărfurile despicate, păr colorat, păr cu tendință de îngrășare, sau păr lung și uscat.


* Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012.

Share:

22 comentarii

  1. Produsele cu cheratina sunt foare bune pentru ingrijirea parului

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac foarte mult produsele de la Nivea.Sunt foarte bune si foarte accesibile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ador produsele de la Nivea! Sunt foarte bune calitativ si au preturi foarte bune

    RăspundețiȘtergere
  4. hopa. O miscare destul de buna de la Nivea sa scoata un sampon cu keratina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca ma reintorc la produsele Nivea... le-am folosit si eu acum ceva timp apoi am schimbat brandul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nivea folosesc de ceva timp si sunt foarte incantata. In urma cu cateva zile am primit si eu un cadou cu aceste produse si am inceput sa le folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iubesc marea majoritate a produselor Nivea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am mai folosit demult produse Nivea pt par. Nici nu mai stiu cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am folosit acest sampon dar cred ca e destul de bun.

    RăspundețiȘtergere
  10. N-am mai folosit demult sampoanele Nivea...insa am fixativul de par!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si mie mi-ar prinde bine gama asta..

    RăspundețiȘtergere