3 reguli de baza pentru a te bucura cat mai mult de masina de spalat


Buna fetelor,

In ziua de astazi, electrocasnicele nu mai sunt ce erau odata. Nu zic ca n-ar fi performante, departe de mine acest gand, dar se pare ca, odata cu evolutia tehnologiei, scade si durata de viata a electronasnicelor. Mie, de exemplu, mi-a facut o supriza total neplacuta masina de spalat, cumparata in urma cu 2 ani si cateva zile, dupa casatorie. S-a stricat masina, fix la doua zile dupa ce a iesit din garantie. M-am trezit cu hainele blocate in cuva, butoanele blocate si plin de apa pe jos in baie.



 Am incercat sa apelez la un mester, un om bun la toate, pe ideea ca o sa fie mai ieftin si o sa economisesc ceva banuti dar se pare ca n-am ales bine. Acel mester a incercat sa repare o componenta din placuta masinii, si neavand instrumentele necesare, mi-a ars intreaga placuta, inclusiv alte componente de care eu nu am habar, si asa am ajuns sa cumpar alta masina de spalat.

Acum cred ca m-am invatat minte si am si pentru voi 3 sfaturi pentru o masina de spalat cu o durata de viata extinsa:

1. Alegeti calitatea. Inainte sa cumparati orice produs, asigurati-va de calitatea lui. Nu faceti rabat de la calitate pentru o economie de cativa lei, fiindca pe viitor veti pierde cu siguranta mult mai mult. Nu spun ca tot ce este ieftin este si de proasta calitate, dar ganditi-va ca un aparat electrocasnic nu il cumparati in fiecare zi.

2. Asigurati-va produsul. Garantia normala este de doi ani, dar mai nou gasiti firma care ofera 3 sau chiar 5 ani garantie. Sunt firme care ofera garantie prelungita contra unei sume de bani. Paza buna trece primejdia rea.

3. In caz de defectiuni, adresati-va personalului calificat. Daca aveti nevoie, de exemplu, de reparatii masini de spalat Bucuresti, nu apelati la nea Costica de la etajul 2, care la viata lui a montat centrale termice, dar se pricepe putin si la masini de spalat. Sanse mari sa patiti ca mine, sa va spuna ca e ceva usor, se repara imediat, sa va ia o gramada de bani si la final sa ramaneti si cu banii luati, si cu masina stricata. Apelati la profesionisti, precum cei de la Master Service, si lasati-i pe ei sa faca ceea ce stiu sa faca cu siguranta.

Coi ce sfaturi aveti pentru prelungirea vietii masinii de spalat?

Kiss Kiss.

Share:

2 comentarii