Diferite moduri de a purta un pareo

Buna fetelor,

Daca saptamana trecuta am vorbit despre costume de baie, astazi aducem in discutie tot un articol de plaja, dar putin mai diferit, totusi, destul de versatil. vedeta de astazi este un pareo. Ce este un pareo? Acea bucata de material, usor transparenta, pe care o putem purta la plaja, iar scopurile ei sunt multiple. La inceput s fost purtat pentru a oferi putina protectie de razele puternice ale soarelui, ca mai apoi sa aiba si rolul de a ascunde micile imperfectiuni ale corpului sau de a oferi o tinuta putin mai decenta in momentul in care nu dorim o expunere prea mare pe plaja. Dar cum exista persoane dibace, acum un pareo are calitatea de accesoriu si ar trebui sa fie nelipsit de la o iesire la plaja.

Eu am trei tipuri de pareo in garderoba, dar le prefer pe cele cu dimensiuni mai mari. Unul este alb cu flori de hibiscus verde deschis, unul este tot alb, dar are o multitudine de fluturi colorati in culori pastelate si unul este crem, asa ca anul acesta o sa optez pentru un pareo colorat intr-o culoare mai intensa, sa vad daca o sa reusesc sa ies din zona mea de conform cromatic.



Si daca tot v-am pomenit de versatilitatea acestui produs, haideti sa va dau mai multe idei in aceasta directie. In primul rand, un pareo se poate transforma cu usurinta intr-o geanta de plaja. Intindeti-l pe jos, puneti cele necesare in el si legati, doua cate doua, colturile opuse, lasand a doua pereche de colturi mai largi, pentru a putea fi pus pe umar cu usurinta. Un pareo destul de mare poate sa tina loc de cearsaf de plaja, cand acesta este uitat sau lipseste. Doar intindeti-l pe plaja si bucurati-va de soare. De asemenea, poate fi purtat in jurul taliei pentru a masca mici imperfectiuni sau poate fi legat in dreptul sanilor, in diferite moduri, pentru a crea rochite simple sau mai complexe. La nevoie, un pareo dintr-un material mai rezistent poate fi transformat cu usurint intr-un port-bebe. Si sa nu uitam faptul ca un pareo poate deveni cu usurinta un turban, care sa ne protejeze de caldura excesiva.

Voi cum purtati la plaja un pareo?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii