Oferta Yves Rocher Aprilie 2016

Buna fetelor,

A aparut oferta din a doua luna de primavara de la Yves Rocher, asa ca haideti sa o dezbatem pe indelete.

In primul rand, sumele pentru oferte au ramas aceleasi. Asadar, la o comanda de minim 59 lei, puteti alege intre o apa de toaleta Flori de cires de 100 ml, in valoare de 74 lei, lapte de corp Trandafir Proaspat de 200 ml, in valoare de 28 de lei, crema Hidratare Intensa 24 H Hydra Vegetal, 50 ml, in valoare de 41 lei. Aici tentatia e mare. Stiu deja ca cei de la Yves Rocher au produse de corp bune, asa ca un lapte de corp, mai ales ca are aroma de trandafiri, e tentant. De la Hydra Vegetal am avut cateva mostre deluxe size din crema asta si mi-au placut foarte mult, dar stiti ca am eu o treaba cu ambalajele de tipul borcanas, nu? Totusi,cred ca as alege apa de toaleta, fiindca o folosesc cu drag deja pe cea cu liliac, si ma incanta, asa ca as vrea sa ii dau o sansa acesteia. Am avut in trecut produse Avon in aceasta aroma si au fost fix pe placul meu. Mai multe detalii gasiti AICI.

La o comanda de minim 129 lei, primiti un set de 3 bagaje Elegance. Gentile sunt frumoase, sunt in nuanta bordeaux si au detalii de culoare crem. Setul este format dintr-un porfard mic, 19 x 12 x 6.5 cm, numai bun de pus in poseta cu produse pentru improspatarea machiajului, geanta Vanity, 26 x 19 x 13 cm, dimensiuni care o fac utila pentru a fi umpluta cu produse de ingrijire, si geanta de umar, 36 x 27 x 18 cm, cu bretea ajustabila si manere. Eu am mai avut seturi de genti de la Yves Rocher, mai slabe calitativ, dar acestea par a fi dintr-un material mai bun, mai solid, si chiar ar fi interesante, cred. Mai multe detalii despre ele gasiti AICI.

In plus, puteti beneficia si de o oferta speciala - la o comanda de minim 99 lei, aveti posibilitatea de a achizitiona setul pentru volum, format din sampon si spray la doar 20 lei. Pretul setului mi se pare acceptabil, in mod normal aceste produse avand o valoare de 41 lei. Mai multe detalii AICI

A aparut si o gama noua pentru ingrijirea corpului, Plaisirs Nature, care contine diferite arome delicioase de unde putem alege (mai multe detalii AICI)



Pe voi ce v-ar tenta din aceste oferte?

Kiss Kiss.


Share:

2 comentarii