Shopping Haul - Comanda Avon C 1 / 2016

Buna fetelor,

Teoretic, Campania C 1 a inceput pe data pe 28 decembrie. Practic, pe data de 11 ianuarie s-a actualizat stocul cu ce aveam eu nevoie, asa ca din aceasta cauza a rezultat intarzierea comenzii.

Comanda a fost destul de mica si a continut:


  • Advance Technique Dry Shampoo - noutatea din gama de ingrijire a parului, cu mirosul specific gamei, care se lanseaza in C 2/2016. De abia astept sa il folosesc, m-as bucura enorm de mult sa se potriveasca nevoilor mele, fiindca are un pret bun si mi-as fi la indemana sa il achizitionez. Fiind reprezentant, am beneficiat de pret special de lansare, de doar 11 lei.
  • TTA Amour EDP - am devenit pasionata de aceste pardumuri, de aromele lor intense, dar delicate in aceeasi timp. Nici acest parfum nu se dezminte, miroase foarte bine, floral, si are in compozitie mosc, iasomie si citrice. Aceasta campanie a fost la un pret foarte bun, de doar 29 de lei, la indeplinirea unor conditii. AICI se gaseste online.
  • Avon Sensuelle EDP - si acesta prins la un super pret, la oferta, la doar 19 lei. Are un parfum tare feminin, usor pudrat parca, floral-oriental, cu note de bergamota, nufar si casmir. Cred ca l-am mai avut candva, intr-o alta formula, fiindca la prima mireasma mi-a adus aminte de ceva. Il gasiti AICI.
In plus, daca alegeti sa plasati o comanda online, ca si client, aveti o oferta de neegalat:

http://bit.ly/1Q7oC52

Voi ce ati mai comandat de la Avon in ultima vreme?

Kiss Kiss.

Share:

11 comentarii

  1. Să ne povestești despre șamponul uscat. Sunt curioasă. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Mada, pana ne raspunde Claudia, as vrea sa iti impartasesc si parerea mea :)
    Cand am vazut ca au sampon uscat am fost super-incantata ca e ceva nou si trebuie testat. :D zis si facut.
    Imi place tare mult. E foarte util cand esti in criza de timp si ai parul gras. Dai cu spray, masezi si prinzi o usoara stralucire.
    Miroase foarte bine si te salveaza in momentele dificile.
    Eu il recomand!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e rău șamponul uscat, azi i-am făcut o primă probă, dar tot nu se compară cu Batiste! :D Îmi place că lasă mai puțină pudră, dar e și mai slăbuț.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place mai mult decat cel de la Batiste, nu imi imbacseste parul.

      Ștergere
    2. Mie imi place mai mult decat cel de la Batiste, nu imi imbacseste parul.

      Ștergere
  4. imi place parfumul sensuelle, e unul din cele cateva de la avon care m-au fascinat. sunt curioasa de samponul uscat. eu am folosit pana acum frotto, iar acum urmeaza sa testez batiste, dar n-ar strica inca unul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sensuelle miroase superb, de abia astept sa il bag in uz. Totusi, simt ca are un miros cunoscut - ori cu un alt parfum de la alta firma, ori a mai fost la avon, in alt ambalaj. Frotto n-am incercat pana acum, dar sunt de aceeasi parere cu tine, nu strica :D

      Ștergere