Shopping Haul - Comanda Ianuarie 2016 Yves Rocher

Buna fetelor,

Probabil va intrebati ce e cu atatea shopping haul-uri. Asa ma intreb si eu, si ma gandesc ca o cam iau pe coclauri rau de tot, ca iar adun ca disperata. Dar aceasta comanda a fost plasata pentru nevoile sotului meu, si am pus si ceva pentru mine, ca doar nu as putea trimite o comanda doar cu 2 produse, nu? :)


  • Balsam nutritiv pentru bucle definite - mi-au placut mult in trebut balsamurile de par de la Yves Rocher, asa ca am zis sa ii dau o sansa acestuia, care promite bucle mai bine definite si fara fire rebele. Il gasiti AICI, la pret bun.
  • Sampon crema non spumant - deja este veteran in rutina de ingrijire a parului meu, acest tub fiind al treilea achizitionat. Are si review facut pe blog, iar AICI are pret prietenos.
  • 2 x Sampon tratament anti-matreata - sotul meu are parul gras si cu matreata si doar acest sampon reuseste sa ii tina problema in frau. A terminat deja o sticla si acum i-am cumparat doua, sa fie sigur ca nu ramane fara pana la urmatoarea comanda.  Il gasiti AICI
Un sampon din cele doua, plus balsamul si samponul non-spumat de mnai sus au fost intr-un pachet special, impreuna cu agenda, la pretul de doar 35 de lei.
Cadourile aferente comenzii au fost - rimel Sexy Pulp, fiindca sunt abonata la newsletter si am beneficiat de oferta de abonat, Elixir 7.9 crema cu roll-on pentru ochi - cadou la o comanda de 39 lei (speram sa fie poate un serum, dar se pare ca n-am avut noroc) si calendar pe 2016, care deja sta atarnat la birou.

Voi ati profitat de ofertele de la Yves Rocher?

Kiss Kiss.

Share:

10 comentarii

  1. de sampoane sunt si eu foarte curioasa , am auzit o gramada de impresii pozitive

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu inca nu le-am incercat, dar poate le testez si eu, sa vad cum functioneaza!

      Ștergere
  2. Astept pareri despre balsam.Nu am mai folosit produsele lor de catva ani

    RăspundețiȘtergere
  3. eu n-am mai luat nimic de la yves rocher...astept o oferta cu un parfum fain!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu astept sa primesc ultimul catalog, in pachet nu era si cand am sunat la call center au spus ca il vor trimite. nu l-au mai trimis. :(

      Ștergere
  4. Interesant samponul crema fara clatire. O sa il incerc si eu.
    Sunt curioasa cum o sa ti se para rimelul. Il am si eu si uneori mi se pare super, alteori naspa. :))Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rimelul imi place pana in prezent, sa vedem si pe viitor! Ma scuzi, am gresit, este sampon crema non-spumant, nu fara clatire. Oboseala isi spune cuvantul!

      Ștergere
  5. Eu de cand am descoperit pe cineva care imi aduce produse Yves Rocher la jumatate de pret,nu mai dau comanda pe site:)) Si mi-am facut un ditamai stocul de produse Yves Rocher��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si asta ar fi o varianta, dar pe site sunt multe oferte atractive, cu o gramada de cadouri.

      Ștergere