Merita sa investim in Calculatoare Refurbished?

Buna fetelor,

Cu siguranta ati vazut pana acum reclame cu calculatoare Refurbished cu garantie si, la fel de sigur, v-ati intrebat ce-or fi?! Ei bine, astazi am dat din nou peste aceasta sintagma si am inceput sa caut informatii despre acest tip de produse, asa ca pot sa va explic si voua toata treaba si sa vedem daca se merita sau nu sa investim in ele.

Calculatoarele Refurbished sunt calculatoare care au fost cumparate de catre clienti, desigilate, folosite o perioada foarte scurta de timp si returnate vanzatorului, din diferite motive. Fie ca nu s-au pliat pe nevoile cumparatorului, fie ca au fost doar testate, sau cumparatorii au avut nevoie de o perioada foarte scurta de un asemenea produs, cert este ca aceste calculatoare s-au intors in magazinul de unde au fost achizitionate, vii si nevatamate. Si cum stim foarte bine ca, imediat dupa achizitionare, valoarea unui produs scade cu pana la 50%, putem sa beneficiem si noi de asemenea reduceri.



Daca suntem mereu in cautarea celui mai bun pret de pe piata, sau daca bugetul este mai limitat, calculatoarele resigilate sunt o varianta foarte buna, in care ne putem increde cu siguranta. In primul rand, dupa cum v-am zis, beneficiem de o reducere foarte mare fata de pretul initial al produsului. In al doilea rand, avem siguranta ca produsul ales este in perfecta stare de functionare, deoarece, in momentul in care a fost returnat, a trecut printr-o multitudine de teste, pentru a verifica starea sa. Si sa nu uitam ca au deja sistemul software instalat, ceea ce inseamna ca putem folosi produsul imediat dupa primirea sa, fara a mai pierde timp si bani cu instalarea acestor programe.  In plus, beneficiem, ca la orice produs nou achizitionat, de garantie de minim 3 ani.

V-ar tenta o asemenea investitie?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii