La ce mai viseaza Claudia # 99 - 100 Books Reading Challenge?

Buna fetelor,

M-am hotarat sa citesc anul acesta. Sa citesc mult. Asa ca m-am inscris si pe Goodreads, sa-mi fie mai usor sa tin socoteala cartilor citite. Si ca sa-mi fortez putin limitele, am ales sa citesc 100 de carti. Asta inseamna aproximativ 2 pe saptamana. Si daca va uitati in dreapta postarii, vedeti widget-ul care imi spune ca deja sunt in urma. Si eu ce fac intre timp, in loc sa citesc? Evident, urmaresc vines :)

Bun, sa revenim la treburi serioase, si maine chiar ma pun pe citit :D


Voi cate carti planuiti sa cititi in 2016?

Kiss Kiss.

Share:

6 comentarii

  1. Wow!!! Bafta!
    Si eu imi doresc ca anul asta sa citesc mai mult si incerc ca in fiecare zi sa citesc cate ceva. Am inceput acum a doua carte, pe care vreau sa o citesc in drum spre munca si inapoi acasa. Ca tot dureaza ceva pana ajung si daca am noroc sa gasesc loc pe scaun, atunci asta voi face! Acasa, seara, pe noptiera, am o carte pe care mi-am dorit sa o termin pana la finalul lunii decembrie, dar pentru ca nu am avut timp de ea efectiv, mi-am propus ca seara de seara sa citesc macar un capitol. Urmand astfel sa citesc mai mult.
    Chestia asta cu cititul pentru mine e oarecum noua si se datoreaza blogului! Nu mi-a placut atat de mult sa citesc la viata mea, dar ma bucur ca o pot face acum, cu ajutorul blogului! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu daca am timp, citesc in disperare. Si cand stau la rand pe undeva.

      Ștergere
    2. Eu daca am timp, citesc in disperare. Si cand stau la rand pe undeva.

      Ștergere